• Новинка
Комбинирана керамични кафеена чаша, чаша за горещ чай, уникални забавни чаши за кафе, идеален подарък за баща си, майка си, шефа си, от учителите или най-добър прияте?

Комбинирана керамични кафеена чаша, чаша за горещ чай, уникални забавни чаши за кафе, идеален подарък за баща си, майка си, шефа си, от учителите или най-добър приятел (Благодаря за това, че ти си страхотен)

Rating 
BGN 19.59

Наличност
Налично

【Гаранция за сътрудничество на 30 дни】 В случай, че не сте доволни от нашите кръгове или има някакви щети по време на транспортиране, можете да се свържете с нас по електронната пощаМожете да дарите това е почти всеки, който ви заобикаля.Вътрешната стена чаена чаша гладка, което ви позволява да се насладите напълно на чай или кафе.Това определено е много интересен и смислен купа. 【Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина】 Уникални чаши за кафе, произведено от висококачествени материали, може да се използва в съдомиялна машина или микровълнова фурна, можете лесно да ги извади от микровълновата, много просто и удобно.Можете да дарите това е почти всеки, който ви заобикаля. 【Удобна дръжка】 Забавно кафеена чаша е изработена от висококачествена керамика, която е различна здравина и издръжливост, а дръжката е направена в класически с-образна форма, за която е лесно да се възползва и която е приятна на допир. 【Изцяло натурална глазура без съдържание на олово】 Керамични кафеена чаша не съдържа олово и не е токсична, устойчиви на сколам и е здрав за по-дълга употреба.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.При споделяне на избора се използва само от порцелан марка А, който е най-висок клас порцелан, защото всеки друг сорт изпълнена с дефекти.Например, приятели, мама, татко, началник, колегите си, жена си, съпруга си, сестра си, сестра си, брат си, брат си, детето си и така нататък може да се дават подаръци. 【Дизайн с двупосочна логото на】 чаши за Кафе с надписи имат дизайн с двупосочна логото, забавни работни чаши отпечатани от двете страни с думите "Благодаря ви, че ти си ужасен", имат голямо ободряющее, позитивно, нагоре значение. 【Гаранция за сътрудничество на 30 дни】 В случай, че не сте доволни от нашите кръгове или има някакви щети по време на транспортиране, можете да се свържете с нас по електронната поща. 【Изискан подарък】 Забавен набор от кафе на steins тегло 11 грама - много хубав подарък.Забавна кафеена чаша и може да се използва за Коледа, Деня на благодарността, Ден на майката, рожден ден, годишнина от сватба.【Изцяло натурална глазура без съдържание на олово】 Керамични кафеена чаша не съдържа олово и не е токсична, устойчиви на сколам и е здрав за по-дълга употреба.Например, приятели, мама, татко, началник, колегите си, жена си, съпруга си, сестра си, сестра си, брат си, брат си, детето си и така нататък може да се дават подаръци.

Основни характеристики

Избор на клиенти