• Новинка
Забавна Чаша за практика, Подаръци за практика, Персонални Кафеена чаша за практика, Благодаря, Че Ти си Моят Зет, Чаша За практика На рожден Ден, на Чаша с името на с?

Забавна Чаша за практика, Подаръци за практика, Персонални Кафеена чаша за практика, Благодаря, Че Ти си Моят Зет, Чаша За практика На рожден Ден, на Чаша с името на сина На поръчка, Керамична чаша за практика 11 грама

Rating 
BGN 4.80

Наличност
Налично

Валентин, Коледа или друг повод ✔ ИДЕЯ за ПОДАРЪК под ФОРМАТА НА ЧАШИ ЗА ВСЕКИ ПОВОД : ▪ Тази пътна чашата за кафе, е универсална и може да се използва по всяко време на годината в офиса, на работното място, вкъщи и дори на път. [Удовлетворение е ГАРАНТИРАНО] : Ако имате някакви проблеми с покупката, моля, свържете се с нас.Могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка.Напомни им за прекрасните спомени, хубав подарък за рожден Ден, сватба, Ден на майката, ден на бащата, Ден на Св.Правоотношение с двете страни с елегантен дизайн и не се драска, не се бели и не избледнява. [Високо качество] : Всяка кафеена чаша е изработена от най-добрата гланцирана керамика с помощта на сублимационных принтери и мастило, за да гарантира изключителна трайност.Отличен за ежедневния живот, при пътуване, работа и много други!Подходящ за всякакви топли или студени напитки.Забавна чаша за практика, подаръци за практика, персонални кафеена чаша за практика, Благодаря, че ти си моят зет, подаръци за рожден ден за практика, чаша с името на сина на поръчка, керамична чаша за практика 11 грама и 15 грама ✔ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА КЕРАМИЧНА кафеена чаша : ▪ Изработени от здрава керамика премиум-класа, C-образна дръжка, удобен за задържане и използване.Отпечатано и изпратени от САЩ. ▪ Двете мастила, които гарантират, че отпечатък не ще бъде лесно выцветать или царапаться. Отличен размер за кафе, чай, шоколад или някоя от любимите си напитки. ▪ Дизайн нанесен от двете страни на керамични чаши, така че всеки може да види зашеметяващи графики, независимо от това, с дясната ръка се или левичар.Всеки с удоволствие отхлебнет кафе, чай или други напитки от тази чаши.

Основни характеристики

Избор на клиенти