• Новинка
Детска нощна светлина, Мека Силиконова Нощна Лампа за Кученца, Нощни осветителни Тела за Детска Акумулаторна, Променящи Цвета, Нощни лека нощ за Деца, Бебета, Деца, ?

Детска нощна светлина, Мека Силиконова Нощна Лампа за Кученца, Нощни осветителни Тела за Детска Акумулаторна, Променящи Цвета, Нощни лека нощ за Деца, Бебета, Деца, Момичета, Момчета с Таймер за сън

Rating 
BGN 10.83

Наличност
Налично

【Спътник за цяла нощ】 Този акумулаторна лека нощ, оборудван с най-новата led технология и регулатора на яркостта, ще се отразят на вашите помещения, спестяване на енергия, и да се използва до 10 часаИдеалният подарък за деца, момичета и момчета, които искат да добавят нещо готино в стаята си.Той може бързо да скача, той е мек на пипане, леки и със заоблени ръбове. 【Разглаживающий и балсам за след боядисване за очите】 Този детски лека нощ осигурява меко и успокояващо блясък за деца от всички възрасти, за да прогони тъмнината и да помогне на децата да се чувстват спокойни и спокоен сън, преди лягане. 【Перфектния подарък и Декор на Детска стая】Сладък муцуната кученце с подсветка, меняющей 7 цвята, безумно да се хареса както на децата, така и за възрастни. децата могат да играят, без да се притеснявате, че може да се счупи или да се нарани. 【Идеален подарък таймер за 60 минути, индикатор зелен.【Важно!Моля, обърнете се към Ръководството при първото използване.Led нощна светлина за детска 100% сигурно за обучение и игра за вашето бебе. 【Безопасността на детето】Детска лампа sweet Puppy Dog е направен от 100% безопасно за деца силикон, не съдържат бисфенол А и моющегося. децата могат да играят, без да се притеснявате, че може да се счупи или да се нарани.Led нощна светлина за детска 100% сигурно за обучение и игра за вашето бебе. 【Безопасността на детето】Детска лампа sweet Puppy Dog е направен от 100% безопасно за деца силикон, не съдържат бисфенол А и моющегося.Той може бързо да скача, той е мек на пипане, леки и със заоблени ръбове. 【Спътник за цяла нощ】 Този акумулаторна лека нощ, оборудван с най-новата led технология и регулатора на яркостта, ще се отразят на вашите помещения, спестяване на енергия, и да се използва до 10 часа. таймер за 30 минути, индикатор червен; таймер за 60 минути, индикатор зелен.Този мек led нощна светлина е портативно и преносимо, идеално за майки, които се сменят памперси посред нощ и кърмачки, достатъчно леки за бутане, за да го запали.

Основни характеристики

Избор на клиенти