• Новинка
Нашийник с Перлата Цвете за Домашни Любимци, Еластичен Котешки Нашийник-Чокер, Колие за Домашни Кучета, Колие за Котка, Нашийник за Кученца, Бижутериен Аксесоар (Ро?

Нашийник с Перлата Цвете за Домашни Любимци, Еластичен Котешки Нашийник-Чокер, Колие за Домашни Кучета, Колие за Котка, Нашийник за Кученца, Бижутериен Аксесоар (Розов)

Rating 
BGN 3.33

Наличност
Налично

Имитация на перлата на дизайн, гладка и кръгла повърхност, еластична яка, удобен в чорап 【Подходящ за множество случаи】 идеални за всекидневна декор, празнични носии, сватбени и празнични подаръци. 【Модерен и красив】Дизайн на цветя с диаманти" е красив и моден, че прави домашен любимец по-привлекателна.【Нашийник-камбанка】 Идва с малка камбана, той ще звънне, когато домашен любимец да бяга, ще ви бъде по-лесно да намерите, където е домашен любимец.С регулируема катарама, лесно се побира и се отстранява. 【Гаранция за качество】 Безплатен обмен в рамките на 12 месеца гаранция за продукта.Ако имате някакви проблеми в рамките на 12 месеца, моля, не се колебайте да се свържете с нас. подходящи за малки домашни любимци, като котка, куче, куче и т. 【Удобни за носене】 е Изработен от висококачествен материал, мек и траен.

Основни характеристики

Избор на клиенти