• Новинка
Панти HAKZEON без вратовръзка от неръждаема стомана, 14 БР. Панти с размер 4 x 3 инча с Крепежни винтове в комплекта, Безшумен механизъм и Гладка Матова повърхност, Сребри?

Панти HAKZEON без вратовръзка от неръждаема стомана, 14 БР. Панти с размер 4 x 3 инча с Крепежни винтове в комплекта, Безшумен механизъм и Гладка Матова повърхност, Сребрист

Rating 
BGN 2.33

Наличност
Налично

на опаковката 14 x каси за Врати на панти от неръждаема стомана, 112 x Крепежни винтове (по 8 винтове за всяка линия) и Внимателно обслужване : Ако имате някакви въпроси или недоволство нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема възможно най-скороКомплектът включва 14 бр.Успешно пазаруване!.БЪРЗ и ЛЕСЕН МОНТАЖ - В комплекта са включени 14 каси за врати на панти от неръждаема стомана с еднакви размери 4 x 3 x 2,5 инча, оборудвани с достатъчен брой крепежни елементи, 112 термообработанными нескользящими винтове за монтаж на обзавеждане. солидни винтове, подложени на топлинно обработено и не пълзящи за бързо инсталиране.Лагерите могат да се отварят и затварят плавно и гъвкаво на 360 градуса.За нас HAKZEON 14 опаковки нерезных врати на панти с комплектными крепежни винтове са лесни за инсталиране и могат да безшумно се върти на 360 градуса, което е много практичен и подходящ за външни врати, прозорци, шкафове, мобилни джипове и т.Нашите не са секретни гайки за шкафа имат забележителен ефект приглушения звук.Ако имате някакви въпроси за продукта с нашите не врезными вериги за шкафа, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще бъдем предадени на вашето обслужване. Параметри : Материал : неръждаема стомана Цвят : сребърен Размер : 4 x 3 x 2,5 инча, Което прави нашите нерезные панти отлични в сравнение с други?Нашите панти, изработени от неръждаема стомана с устойчиво на корозия повърхност, която осигурява по-висока устойчивост на корозия устойчивост, стабилност и дълготрайност. ПРИЯТНИ ПОКУПКИ от Нашия магазин HAKZEON обещава да ви осигури 100% гаранция за връщане на парите, за да сте останали доволни пазаруване.Повърхността е матирана, придающая я стилен и блестящ сребрист оттенък. не са секретни линии с еднакви размери 4 x 3 x 2,5 инча и 112 бр.Вратата контур може плавно се завърта на 360 °, и я лесно се вмъкне или да се спре и да публикува досадно скърцане, което ви гарантира тиха работа.

Основни характеристики

Избор на клиенти