• Новинка
Falswan Кудрявая Директен Превръзка на Главата, Перуки за черни жени, 18 инча, Извратени Права Перука, Черно Яки, Директен Перука, Естествен Синтетични Перука за Всеки Д?

Falswan Кудрявая Директен Превръзка на Главата, Перуки за черни жени, 18 инча, Извратени Права Перука, Черно Яки, Директен Перука, Естествен Синтетични Перука за Всеки Ден, Перуки, без Дантела Отпред, Перуки за Cosplay,

Rating 
BGN 10.73

Наличност
Налично

* Превръзка на главата x 1Директен перука Yaki : 100% отговаря на дължината, като средният размер на шапки (обиколката на 21-23 инча), с 2 расческами и регулируеми джапанки, които могат да се регулират, и интересите на повечето хора, е много удобно в чорап. * Шапка за перука x 2. * Синтетични къдрава директни перуки с превръзка на главата x 1.Най-важното е, идеален за Хелоуин, концерти, тематични партита, сватби, срещи и така нататък.Обслужване на клиенти : Пристигнаха за 1-3 дни, за обслужване на клиенти 24 часа винаги ви очаква. * Случайни и изискани подаръци.Купи с увереност.Пратката включва : .По всички въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем, докато не сте доволни.Къдрава перука с директен превръзка на главата : Висококачествено термостойкое синтетично влакно, много натурално и полезно.Професионален екип на клиенти, ще реши проблема за вас 24 часа в денонощието, без никакви причини за връщане.

Основни характеристики

Избор на клиенти