• Новинка
MiOYOOW Кратък Боб, 12 Синтетични Косми на Дантели, Средната Част, Перуки, Термоустойчиви Синтетични Пъстри Коса за партита, Cosplay, Ежедневна употреба (Розово/Черно/синьо

MiOYOOW Кратък Боб, 12 Синтетични Косми на Дантели, Средната Част, Перуки, Термоустойчиви Синтетични Пъстри Коса за партита, Cosplay, Ежедневна употреба (Розово/Черно/синьо небе)

Rating 
BGN 3.00

Наличност
Налично

Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време Носейки перука е завършен. Мрежа за коса от страна на заключващия механизъм - главата пропусне + хванете с две ръце за края, без страна фиксатор и издърпайте мрежата за коса нагоре. Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване. Носете мрежа за коса от върха на главата до врата. След това сложете перука на главата + най-добре се препоръчва закрепете я отпред, отзад, отляво и отдясно + използвайте скоба, коса + мрежа ще бъдат по-еластични.Няколко цветови варианта : Този перука се предлага в 3 цвята : розов, небето-синьо и черно, тези цветни перуки, подходящи за всякакъв повод, както и ще се превърне в идеален подарък за приятели.Високо качество : Перука, изработени от предния тънко матово высокотемпературного коприна, устойчиви на висока температура фибри, без мирис, гладка като коприна, много реалистичен, здрав и многократна употреба. Мрежа за коса е отворена от двата края + мрежа за развитие се подкрепя с две ръце. Выровняйте върха на кичура по линията на косата + влез ръка зад гърба + равномерно намачкайте косата + закрепете ги на гърба си малка заколкой + не лежеше на върха! 5.Характеристики : 1.Широко приложение : Нашите пъстри къси перуки са перфектният аксесоар, за ежедневна употреба и на други дейности, като например различни партита, cosplay, Хелоуин и ежедневие, купете си ги и ще получите съвсем различен опит трупат.Моля, разберете, благодаря ти!.

Основни характеристики

Избор на клиенти