• Новинка
Dosacia Обемна Вълна Перуки с V-Образна Част От Човешки Косъм, Не Оставяйки Перуки с Дантела Отпред, Бразилски Перуки От Естествена Коса За черни жени, Актуализирани Пе?

Dosacia Обемна Вълна Перуки с V-Образна Част От Човешки Косъм, Не Оставяйки Перуки с Дантела Отпред, Бразилски Перуки От Естествена Коса За черни жени, Актуализирани Перуки с U-образна част, Бесклеевой Скоба на цялата

Rating 
BGN 3.00

Наличност
Налично

Момичета, които искат смяна на перуки лесен и бърз начин и обичат да опитват различни стиловеИмаме собствена фабрика за обработка на коса с превъзходна технология и опитни работници.Тип шапки : Без Тънко U-Образни перука.Лесна инсталация / Настроен за 5 минути /, Бързо и лесно се побира. 5 Расчесок на темето. Момичета, които искат да гъсти и буйни коси.Тип на перука : Обемна вълна, U-Образна част, Половинный перука с клипове.Нашите девствени човешка коса, отрязани с главата на младо момиче, директно, вместо да събира от пода.Дишащи и удобни за ползване.По една заколке от всяка страна на шапки за коса.Супер естествен вид / е Подходящ за вашата естествена косата, Буйни вид прически.Размер на U-образна форма : 1 инч x 4 инча.Клипове : U-образна скоба за перуки от човешка коса с 8 скоби и регулируема каишка. Цвят : натурален цвят. Момичета, които искат естествената линия на растежа на косата и удобни перуки.Преден отвор 1х4 инча.Dosacia Hair - професионална компания за производство на косата. Момичета, които искат да дадете почивка на кожата си, но при това да имате красива прическа.Материали за коса : 100% Човешка коса Remy. Бързо и лесно се побира, носете и ползвайте супер здраво.Регулируема лента в задната част на капсула ви позволява лесно да регулирате размера на капачка.

Основни характеристики

Избор на клиенти