• Новинка
Машина за Капитониране На Плат за Бродерия, Отрез Тъкани От Поли Памук 72 * 44 инча 8 Ярда с Висока Плътност, Китка Антични Кърпичка, Шевни Кости и Лапите на Домашните Л?

Машина за Капитониране На Плат за Бродерия, Отрез Тъкани От Поли Памук 72 * 44 инча 8 Ярда с Висока Плътност, Китка Антични Кърпичка, Шевни Кости и Лапите на Домашните Любимци

Rating 
BGN 3.00

Наличност
Налично

н 【Лесно се реже】 Ръба лесно да се придържат и да не се счупят.【Добра плат】 от 4 парчета памучен плат може да се направи аксесоари или дрехи, както и юргани. 【Плат premium】 Полиестер : 80%, памук-20%, ако тъканта не натискане и не, да се прибират в продължение на дълго време, не ще гънки при производството на капитониране. дебелина 1 мм и са много здрави. 【Цвят плат】 Ние сме избрали за вас 6 най-популярните цветове за избор, които да отговарят на вашите различни нужди в тази сцена. 【Прилагането на】Кърпа може да се използва за шивашки някои дребни аксесоари, изкуствени цветя, инструменти за защита на лицето, детски легла, шалове за домашни любимци и т.

Основни характеристики

Избор на клиенти