• Новинка
Дебел нескользящий постелката за йога и фитнес 1/4 Черно-Бял принтом в лента за практикуване на Йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)

Дебел нескользящий постелката за йога и фитнес 1/4 Черно-Бял принтом в лента за практикуване на Йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)

Rating 
BGN 0.67

Наличност
Налично

Можете да го съхранявате след употребата на които е по-удобно и леко, а също така по-удобно се носят със себе сиЩе можете по-свободно да се обучават на него, който по-безопасни и издръжливи в сравнение с по-меки от други конвенционални постелки за йога.Идеалният модел отговаря на идеала ви. ★ Функция ★ се Използва за практикуване на йога, пилатес, дъно упражнения.Различни стилове, модели ви позволяват винаги да изберете този, който ви от нашия магазин. ★ Област за печат ★ Еднопосочна печат ★ Бележки ★ Моля, обърнете внимание, че размерите могат да варират в зависимост от размера. ★ [Изискани и разнообразни щампи] : отпред, изобразени изискани модели.Материал TPE 100% нетоксичен и безопасен за използване. ★ Следпродажбено обслужване ★ Ако по някаква причина не сте доволни от продукт, моля, уведомете ни желания задоволително решение, и ние бързо с него ще се разберем.Имаме множество шаблони.Можете да го вземете със себе си на всяко място, какво искате.★ [100% нетоксичен материал] : Изработен е от висококачествен материал, TPE.Можете свободно да изберете която ви харесва модела.Заради цвета на дисплея цвят модел, който всички виждат, може да има някои отклонения, всичко зависи от самия продукт, надявам се, вие можете да разберете.Подложка за упражнения е подходящ за всички упражнения, йога, пилатес и упражнения на пода.Какво чакате?Елате и си изберете! ★ Размер ★ 72x24 инча /183x61 см x 0,6 cm (дебелина 0,6 см) ★ Вид на материала ★ килимче за йога, изработена от висококачествен материал, TPE, TPE е с висока плътност и еластичност.На разположение различни щампи. ★ [Указания за почистване на вашия] : Избършете с влажна кърпа, потопена в студена вода с неутрален препарат за почистване.Предната и задната страна са изпълнени с плъзгане обработка, което в голяма степен гарантира сигурността.Не съдържа ЕВА, PVC, не е токсичен и не съдържа вредни химикали.

Основни характеристики

Избор на клиенти