• Новинка
Калъф за iPad Mini 6 2021: ОТЛИЧЕН калъф за iPad Mini, 6-ти поколение 8,3-инчов Военен устойчив на удари Защитен Силиконов калъф с Държач за моливи - Поставка - Дръжка - презрамка - ?

Калъф за iPad Mini 6 2021: ОТЛИЧЕН калъф за iPad Mini, 6-ти поколение 8,3-инчов Военен устойчив на удари Защитен Силиконов калъф с Държач за моливи - Поставка - Дръжка - презрамка - Червен

Rating 
BGN 2.00

Наличност
Налично

Каишка за ръка от мека кожена тъкан, регулира и помага за задържане на центъра на тежестта на вашия i Pad mini 8,3 инча(Молив в комплекта не са включени). 【На въртящата се поставка на 360 ° + регулируема каишка за химикалки】 Калъф за ipad mini 6-то поколение с въртяща се поставка на 360 ° е подходящ за вашия неуморен гледане на видеоклипове, филми и игри, без помощта на ръцете вертикално / хоризонтално в пътя.Ако имате някакви въпроси по чехлу SUPFIVES 2021 за Apple ipad mini case, моля, свържете се с нас по всяко време. 【Преносим презрамка】 Преносим регулируема презрамка ще переноску i Pad е по-удобно по време на разходки, пътувания или в автокресле.【Модел е подходящ】 е Съвместим само с i Pad Mini 6-то поколение 8,3 инча 2021 (модел : A2567 / A2568/ A2569). 【Трехслойная защита на целия корпус】 Този калъф за ipad mini 6, последния тест за падане от височина 15 метра, удароустойчив, с трислойна структура, състояща се от твърд вътрешен своята практика от PC и обвивка от силиконов TPU, осигурява перфектна защита на вашия i Pad.

Основни характеристики

Избор на клиенти