• Новинка
Стикери за стена с Вълк AMODA, Наклеиваемая Мотивационни Стикер на стената за Дома, Положителни Художествени Стенни Стикери за Спалня, Хол, Детска (Мотивационни Стике

Стикери за стена с Вълк AMODA, Наклеиваемая Мотивационни Стикер на стената за Дома, Положителни Художествени Стенни Стикери за Спалня, Хол, Детска (Мотивационни Стикер с Вълк)

Rating 
BGN 1.33

Наличност
Налично

2? Високо качество : Стенни стикери с мотивиращ вълк, изработени от PVC-материал, водоустойчив и трайно, действително нетоксичен, размерът на комплекта : 60x90 см /23,6 x 35,4 инча. ? Творческото начало декор : Мотивирующая стикер за стена с изображение на вълк, е идеален за домашен или офис интериор, вие можете да използвате този предмет за декорация на баня, хол и т. Леко отстранете защитната хартия, залепете стикер на повърхността се почиства. Технически характеристики : Материал : PVC Цвят : стикер на стената с мотивиращ вълк опаковка Размер : 60x90 см / 23,6 x 35,4 инча, Функция : ? е Лесно да се прилага-просто отклеивается ? Подвижни и роуминг без лепкави остатъци ? Подходящ за всяка равна гладка повърхност, като прозорец, стена и керамика и т. ? Подвижна дизайн : Вдъхновяващи тапети с вълк лесно се нанася и се махнат, няма да навредят на вашите стени или тавани, красиви стенни художествена стикер за вашия дом или офис. Почистете и подсушете стената или други повърхности, върху които искате да залепите. ? Добавяйте цвят без боядисване : Подвижна семеен декорация за стените, можете да направите със собствените си ръце, за да добавите свежест и симпатичности на това място, където вие искате да украсите, лесно се поставя на всяка повърхност и не оставя следи.

Основни характеристики

Избор на клиенти