• Новинка
10 БР., детски 3D стикери за стена с мека кожена чанта, Противоударные стенни панели, Сладък Меки Стенни килими за детска градина, зелени Мультяшные Водоустойчив стен?

10 БР., детски 3D стикери за стена с мека кожена чанта, Противоударные стенни панели, Сладък Меки Стенни килими за детска градина, зелени Мультяшные Водоустойчив стенни килими, лесни за инсталиране

Rating 
BGN 0.33

Наличност
Налично

Свободно се нарязва и лесен за инсталиране☞ Параметри изделияматериал : кожа, губкацвет : както е показано на снимката☞ Забележка : При ръчно измерване е възможна някаква грешка в размер, тя е в рамките на ± 1 см, действителният размер зависи от самия предмет.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Това може да осигури на децата си по-сигурно и свободно пространство за обитаване, че е много практично. ? 【Използване в широки помещения】 Подходящи за гладки, чисти повърхности, като стени, врати, прозорци, шкафове, подходящ за дневна, детска стая, трапезария, кухня, фитнес зала, офис, коридор, веранда и т.Моля, обърнете се към самия продукт.можете свободно да ги изрежете, за да украсят стаята си и да реализират всички ваши идеи. ? 【Използване в широки помещения】 Подходящи за гладки, чисти повърхности, като стени, врати, прозорци, шкафове, подходящ за дневна, детска стая, трапезария, кухня, фитнес зала, офис, коридор, веранда и т.Задната част е залепен и може да бъде отклеена след отклеивания.Продава се производители за подпомагане на множество покупки.И лесно да се премахне, без никакви петна по повърхността. Текстурата на кожата, красива и щедра.Но също, за да се създаде подложка за проследяването стъпки пълзи или кът за игра за вашето бебе. търсите надеждна стенни възглавница, която да ви помогне да защитите вашето дете от случайни наранявания?Ако отговорът ви е "да", моля, елате и погледнете този продукт!Нашите безопасни 3 D стенните панели са изработени от материали с добро качество, устойчив за продължителна употреба.Висококачествен кожен материал, красиви, защитени, шумоизоляционный, устойчив на удари, безопасно, ефективно предпазва от нараняване на децата по време на игра.☞ 100% удовлетвореност : Нашите продукти се подлагат на строг контрол преди изпращане. Забележка : Ако епидермиса на стената пада, ще трябва да го почистите, преди приклеиванием към стената.това е добър избор за декор на стените на вашия дом.?【 Сгъстено стикери за стена срещу сблъсък】 30 мм сгъстено губчатые стикери за стена, тапети можете да прикачите към леглото или на стената, за да се избегне сблъсък. ?【 Сгъстено стикери за стена срещу сблъсък】 30 мм сгъстено губчатые стикери за стена, тапети можете да прикачите към леглото или на стената, за да се избегне сблъсък. Задната страна е залепен и може да бъде отклеена след отклеивания.Задната част е залепен и може да бъде отклеена след отклеивания. Стикер thicken sponge 3 D на стената може да се приложи към леглото или на стената, за да се избегне сблъсък. ? 【Лесна употреба】 3 D триизмерна стенни художествена стикер може лесно да се нанесе и да премахнете за няколко минути.

Основни характеристики

Избор на клиенти