• Новинка
Зелени Дървета, Стикери за Стена със Защита От Сблъсък, Полиуретанова Подложка за Стени, Самозалепващи 3D Стенните Панели, Стенни Възглавница, Подложка за Детска Ст?

Зелени Дървета, Стикери за Стена със Защита От Сблъсък, Полиуретанова Подложка за Стени, Самозалепващи 3D Стенните Панели, Стенни Възглавница, Подложка за Детска Стая, Площадка за игра за детска градина, 150x80 см

Rating 
BGN 3.33

Наличност
Налично

Стикер thicken sponge 3 D на стената може да се приложи към леглото или на стената, за да се избегне сблъсък ?【 Самозалепващи се тапети "Направи си сам"】 Дизайн с текстура на кожата, отклеивающиеся тапети изглеждат по-красиви и пищни. ? 【Лесна употреба】 3 D триизмерна стенни художествена стикер може лесно да се нанесе и да премахнете за няколко минути. ?【 Background Wall Deco】 Използвайте нашите висококачествени 3 D тапети с обемни стикери за стена, за да украсят стаята си и къща, които персонализируют вашия дом.Те водоустойчив и лесен за почистване, можете да ги изчистите, триене на повърхността.☞ 100% удовлетвореност : Нашите продукти се подлагат на строг контрол преди изпращане.Но също, за да се създаде подложка за проследяването стъпки пълзи или кът за игра за вашето бебе.Поради различния осветление и условията на снимане цвят на изображението може да се различават от действителния продукт. Свободно се нарязва и лесен за инсталиране. Задната страна е залепен и може да бъде отклеена след отклеивания.Това може да осигури на децата си по-сигурно и свободно пространство за обитаване, че е много практично.Задната част е залепен и може да бъде отклеена след отклеивания.И лесно да се премахне, без никакви петна по повърхността. ? 【Използване в широки помещения】 Подходящи за гладки, чисти повърхности, като стени, врати, прозорци, шкафове, подходящ за дневна, детска стая, трапезария, кухня, фитнес зала, офис, коридор, веранда и т.можете свободно да ги изрежете, за да украсят стаята си и да реализират всички ваши идеи.Моля, обърнете се към самия продукт.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Висококачествен кожен материал, красиви, защитени, шумоизоляционный, устойчив на удари, безопасно, ефективно предпазва от нараняване на децата по време на игра.

Основни характеристики

Избор на клиенти