• Новинка
Чаша Buc-ees с вакуумна изолация от неръждаема стомана с 10 унции, за топла и студена вода, Модерен, С Двойни Стени, Проста Термокружка за пътуване, Хидро-Метал за дома, о?

Чаша Buc-ees с вакуумна изолация от неръждаема стомана с 10 унции, за топла и студена вода, Модерен, С Двойни Стени, Проста Термокружка за пътуване, Хидро-Метал за дома, офиса, Кухни на открито (бял)

Rating 
BGN 14.38

Наличност
Налично

Тегло : 0,41 паундаИдеална за чаша чай или кафе, които ще се пие с течение на времето.Бяло и червено със запазената марка на Buccee.Бяло и червено със запазената марка на Buccee.Той иска да го топли напитки, като кафе и чай, оставаха топли, а студените, например, безалкохолни, - прохладни.Неговата изолация поддържа температурата на напитката е такава, каквато трябва да бъде.Тегло : 0,41 паунда.Идеална за чаша чай или кафе, които ще се пие с течение на времето. чаша за 10 грама с плъзгащ се капак. чаша за 10 грама с плъзгащ се капак.Ето защо на него му харесва тази чаша на 10 грама.При Буки-и има прости желания.Запазва горещите напитки топли, а студените - студени.Запазва горещите напитки топли, а студените - студени.

Основни характеристики

Избор на клиенти