• Новинка
qbottle balance - Изолирани бутилка за вода от неръждаема стомана с капак-карабинер на 27 грама – Метална бутилка за вода – Запечатани – Не изпотяване – Множество – Широк?

qbottle balance - Изолирани бутилка за вода от неръждаема стомана с капак-карабинер на 27 грама – Метална бутилка за вода – Запечатани – Не изпотяване – Множество – Широка врата

Rating 
BGN 3.00

Наличност
Налично

? СТЯГАНЕ : бутилка за вода от неръждаема стомана са герметичную конструкция, което предотвратява разливане и изпускащ ? ХРАНИ от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА 18/8 : нашата множество бутилка за вода са изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/8 SS, здрава и устойчива на корозия. ? РЕГУЛАТОР на ДЕБИТА : в нашата изолирана бутилка за вода осигурява контролирано преливане без образуване на каша всеки път, осигуряващи удобно и приятно пиене. ? Не съдържа BPA : тя е изработена от материали, които не съдържат BPA, така че можете да пиете от него безопасно. ? Не съдържа BPA : тя е изработена от материали, които не съдържат BPA, така че можете да пиете от него безопасно.? ХРАНИ от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА 18/8 : нашата множество бутилка за вода са изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/8 SS, здрава и устойчива на корозия. ?️ ИЗОЛАЦИЯ С ДВОЙНИ СТЕНИ, изолация с двойни стени ви позволява да запазите напитките студени до 24 часа или горещо до 12 часа - без отделяне на ПОТ. ?? КУТИЯТА с карабинер : ви позволява да закачите бутилка с вода от неръждаема стомана в раница или чанта. ?️ ИЗОЛАЦИЯ С ДВОЙНИ СТЕНИ, изолация с двойни стени ви позволява да запазите напитките студени до 24 часа или горещо до 12 часа - без отделяне на ПОТ.

Основни характеристики

Избор на клиенти