• Новинка
Бутилка за вода с кристали, бутилка за вода с диаманти на 17 унции, Термобутылка от неръждаема Стомана с кристали, чаша за вода с веригата, Лъскава бутилка за вода за ?

Бутилка за вода с кристали, бутилка за вода с диаманти на 17 унции, Термобутылка от неръждаема Стомана с кристали, чаша за вода с веригата, Лъскава бутилка за вода за жени и момичета. (500 мл, Розов)

Rating 
BGN 13.99

Наличност
Налично

Голям капацитет обем 500 мл за ежедневна употреба, вакуумна изолация, позволява да запази напитки хладно в продължение на 6-12 часа и топли в рамките на 3-6 часаИзработени от надеждни материали 304, той е здрав при запазване на топлина и стилен външен вид.Независимо дали на музикален фестивал или парти, независимо дали извън тях - това е добър избор!.Добър за преносима бутилка за вода за пътуване, автомобилни бутилки. ✨ Блестящи аксесоари: Бутилка с диамантена изолация от неръждаема стомана с подвижен веригата, която можете да окачите на тялото за носене на ръка, за да освободи ръцете си, но също така може да е идеално се комбинира с различни стилове облекло. ✨Прекрасната бутилка за вода за момичета:Флакон от неръждаема стомана с кристали предлага в два класически цветове, розово и сребристо, така че не може да се обърка, независимо от това, което изберете.Също така е подходящ за Деня на Свети Валентин, сватбени церемонии, на Деня на свети Валентин, годишнина на музикалния фестивал, подарък за парти. ✨ Формулиран поддръжка : За купата приложен допълнителна карта с кристали за попълване.И с подвижни веригата от неръждаема стомана, за да можете да окачите чаша в тялото си, вместо постоянно да я държа в ръка, освобождавайки ръцете си!Класически розов и сребрист цвят идеално се съчетават един с друг.yuekeda се ангажира да предоставя на клиентите си висококачествени, модерни, дълготрайни стоки, за да се създаде по-добър търговски опит за клиента, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Основни характеристики

Избор на клиенти