• Новинка
CFmoshu Интерактивни Играчки за Кучета, Диспенсер за хранене, Iq Топка, Играчка-Пъзел за кучета, Средство от Скука, Сервоусилвател на Iq, който подобрява Храносмилането, ?

CFmoshu Интерактивни Играчки за Кучета, Диспенсер за хранене, Iq Топка, Играчка-Пъзел за кучета, Средство от Скука, Сервоусилвател на Iq, който подобрява Храносмилането, Играчки за кучета за по-Големи Кучета и Малки

Rating 
BGN 0.67

Наличност
Налично

♦ Висока издатина моляров, напълно затворено дъно моляров на 360 °, два различни метода за издатини могат да отговарят на различни разпоредби на устната кухина, ефект на пречистване на местните зъбите домашни любимци добър ♦ Защита от износване и ухапвания, висококачествени пластмасови материали, като гарантира, че продуктът няма да се деформира в продължение на дълго време.Добре дошли в нашия магазин, вашето пристигане ще изпълни магазин на жизнената сила, аз се надявам, че този продукт ще могат да отговарят на вашите нужди. ♦ Висококачествени материали, лесни за почистване, лесно се почистват откраднати стоки, приклеенные на продукт, има химикалка въже, можете да окачите направо някъде, за да се спести място. ♦ Двупластова почистване на зъбите, като двойна четка за зъби за човешките зъби. ♦ Двупластова почистване на зъбите, като двойна четка за зъби за човешките зъби. ♦ Висока издатина моляров, напълно затворено дъно моляров на 360 °, два различни метода за издатини могат да отговарят на различни разпоредби на устната кухина, ефект на пречистване на местните зъбите домашни любимци добър. ♦ С помощта на въже с топка той изпълнява функцията на тренировка на топката, взаимодействие на човека и кучета и засилване на емоции от общуването с дракон. ♦ Висококачествени материали, лесни за почистване, лесно се почистват откраднати стоки, приклеенные на продукт, има химикалка въже, можете да окачите направо някъде, за да се спести място. предимство : ★ Функция за бързо хранене, повишава интереса на кучета, развива интелекта на кучето ★ Дизайн красив и елегантен, както и дизайн във формата на ръгби по-характерен ★ 2 удобен начин за сваляне на храна, и да унищожи всички подобни продукти за секунди ★ Четка за зъби предпазва зъбите на кучето, премахва мръсотия, а също така е удобен за почистване на собственика ★ Тя е изработена от хранително-силиконов материал, който не се чупи, устойчиви на студ и топлина, здрав и издръжлив Име на продукта : Топка за хранене на кучета Применимая категория домашни любимци : Общи параметри : M Материал : TPR пластмаса Функция : релефът на пъзели, забавни играчки, развитието на интелекта на кучето Технически характеристики на : 1 опаковка Забележка : Размерът на тази на продукта се измерва ръчно, са възможни някои грешки, моля, обърнете се към самия продукт, се дължи На различни компютърни монитори, осветителни тела и различни ъгли на стрелба може да има малка разлика в цвета.

Основни характеристики

M :
Material:
TPR plastic
Function:
puzzle relief, entertainment toys, development of dog intelligence
Specifications:
1 pack
note:
The size of this product is measured manually, there will be some errors, please refer to the actual product :
Due to different computer monitors, light and different shooting angles, there may be slight color difference :

Избор на клиенти