• Новинка
Комплекти батерии и зарядни устройства за Геймпада на Wii U, Зарядно Устройство с адаптер на захранване захранващ адаптер и USB кабел за зареждане на дистанционното у?

Комплекти батерии и зарядни устройства за Геймпада на Wii U, Зарядно Устройство с адаптер на захранване захранващ адаптер и USB кабел за зареждане на дистанционното управление за Nintendo Wii U Gamepad

Rating 
BGN 0.67

Наличност
Налично

1 x USB кабел ★ 【 Високо качество】 : Изработен от устойчив материал за дълъг период на употреба и оборудван с функция за автоматично напрежение, което позволява използването на адаптер по целия свят. ★ 【 Лесна употреба】 : Здрав захранващ адаптер и USB кабел за зареждане осигуряват максимална мобилност и време на игра, безпроблемно зареждане ", щепсела и да играе", гаранция за дълъг експлоатационен срок.Ако имате някакви проблеми с този продукт, моля, свържете се с нас на този пост, ние ще ви предоставим удовлетворенное решение за първи път. ★ 【 Послепродажная подкрепа】 : Нашите продукти на 100% изключително строга преди продажба, можете да го дари своето семейство, приятели, съученици и на никого, особено на децата. Идеалната качествена подмяна или резервен адаптер за вашия геймпада на Wii U.Съдържание : 1 x захранващ Адаптер за променлив ток за геймпада на Nintendo Wii U.★ 【Опции за захранване】 : вход : 100-240 v 50 / 60hz; Изход : 4,75 В / 1,6 А; Дължина на кабела на зарядното устройство : 7 метра; Дължина на USB кабела : 3 метра ★ 【Съвместимостта на продукта】 : Специално проектиран за геймпада на Nintendo Wii U.

Основни характеристики

Избор на клиенти