• Новинка
Блясък за устни 2 бр., червило, Молив, очна линия за устни, Velvet Копринен Блясък за устни, Грим, Устойчива Извод за устни, Дръжка, Секси Цвят за устните, зареждане с Нов, ?

Блясък за устни 2 бр., червило, Молив, очна линия за устни, Velvet Копринен Блясък за устни, Грим, Устойчива Извод за устни, Дръжка, Секси Цвят за устните, зареждане с Нов, Лесен За използване, Червило с Луксозен Мъгла,

Rating 
BGN 0.33

Наличност
Налично

поръчайте молив за устни, направен от натурални съставкиТова е Абсолютно Идеален подарък, независимо от това, дали Сте жена или Студентка, дали Сте Начинаещ в грима или Гримьор.Най-добрият избор за подарък - Нашите молив за устни ще се превърне в идеален избор за подарък за рожден Ден, Свети Валентин и др.Блясък за устни 2 бр. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 26 грама опаковка Размер : 12x2x2 см (Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване.Ако за грим, то този молив за устни. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.Молив за очна линия на устните Не съдържа Никакви вредни химични вещества. молив за устни, очна линия за устни, velvet копринен блясък за устни, грим, устойчива извод за устни, секси цвят за устните, козметика палитра за начинаещи, лесен за използване, с висока оттеночная кадифе мъгливо червило, очна линия за устни, палитра за грим, 2 бр.Можете да изберете Този продукт. молив за устни, очна линия за устни, velvet копринен блясък за устни, устойчива извод за устни, секси цвят за устните, козметика палитра за начинаещи, лесен за използване, с висока оттеночная кадифе мъгливо червило, очна линия за устни Материал : паста, цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори, изображението може да има малка разлика в цвета.

Основни характеристики

Избор на клиенти