• Новинка
GLJ Плаващи Рафтове LJJL Стелажи от Ковано Желязо, Висящ Кухненски Рафтове за съхранение, без удар, полици за съхранение на Подвесная кошница Кошница за съхранение на 1

GLJ Плаващи Рафтове LJJL Стелажи от Ковано Желязо, Висящ Кухненски Рафтове за съхранение, без удар, полици за съхранение на Подвесная кошница Кошница за съхранение на 12,2 /17,9 (Размер: 45,5 см)

Rating 
BGN 3.33

Наличност
Налично

3" ★ Характеристики : Линии са разположени под формата на мрежа, склад лесно утечь, метал произведена, и то трайно.Ако тя се намокри, се препоръчва навреме го подсушете, моля, не се оставяйте да изсъхне по естествен път; -При почистване на метални изделия се препоръчва да се използва гъба или мека кърпа за изсушаване. ★ Употреба : Широко се използва, може да бъде публикуван в банята, за съхранение на тоалетни принадлежности, висящи стелажи за различни цели и може да се използва за съхраняване на отпадъци в хола. ★ Предимства : устойчива на плъзгане пластмасов панел на края на пилони е проектиран така, че да е по-устойчива. ★ Бележки - Този продукт е подходящ за врати на шкафове с дебелина на вратите на по-малко от 3 см и разликата между вратите панели повече от 0,2 виж Моля, обърнете внимание на това, отговаря ли на вратата, преди покупка; -Изделия от ковано желязо-това е метални изделия. ★ Подробна информация за продукта - Име : поставка за микровълнова печка -Материал : Желязо - Използване на : складиране - Стил : Модерни минималистичная мода -Начин на инсталация : Тип кука Цвят : Цвят на снимки - Размер : 31 × 26 × 13 см / 12. ★ Съвети - Ние продаваме само рафтове, без да се включват други декорации. ★ Дизайн : може да се затвори в кабинета, който позволява да се разшири горната част на шкафа за съхранение. ★ Предимства : устойчива на плъзгане пластмасов панел на края на пилони е проектиран така, че да е по-устойчива. ★ Характеристики : Линии са разположени под формата на мрежа, склад лесно утечь, метал произведена, и то трайно. Дължи на различни методи на измерване може да бъде грешка в 0-2 виж - Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно изпратете ни имейл и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Основни характеристики

Избор на клиенти