• Новинка
Спиральное тренировка, Бърза Смяна на 4-8/5-9/6- тренировка с Повратна стъпка 10 мм За Ръчна обработка на дървесина, Аксесоари за Пробиване на Джобни дупки (Цвят: 4-8 мм)

Спиральное тренировка, Бърза Смяна на 4-8/5-9/6- тренировка с Повратна стъпка 10 мм За Ръчна обработка на дървесина, Аксесоари за Пробиване на Джобни дупки (Цвят: 4-8 мм)

Rating 
BGN 2.67

Наличност
Налично

-Стабилно пробиване, висока ефективност, гладка стена дупки и разблокированное премахване на стружки -Полирана повърхност, хубава обстановка.След закаляване и усъвършенстване на cutting edge става остра и не трака. -Сменное тренировка с повратна стъпка е подходящ за ръчно система дупки. -Тренировки за използване с столярными продукти с чифт отвори.-Основно се използва за пробиване на дърво, МДФ, ПЛОСКОСТИ, ПДЧ.Подреждате в шахматна дъска модел режещи туристи предоставят точна зенковку, гладкостта и чистотата на дупки. -Полирана повърхност, хубава обстановка.Подреждате в шахматна дъска модел режещи туристи предоставят точна зенковку, гладкостта и чистотата на дупки.Пратката включва : 1 х спирала на тренировка. -Полирана повърхност, хубава обстановка. -Стабилно пробиване, висока ефективност, гладка стена дупки и разблокированное премахване на стружки.-Специално се използва за отваряне на дупки в рамката на плъзгаща се врата, се използва за обработка на рамката на вратата, обработка на цапфы рамката на вратата, изделия от желязо, алуминиеви сплави, дърво, обработка на леки сплави.-Тренировка подходящи за пробиване на дърво, пластмаса, мек метален алуминий и желязо.След закаляване и усъвършенстване на cutting edge става остра и не трака.-Тренировки за използване с столярными продукти с чифт отвори.

Основни характеристики

Избор на клиенти