• Новинка
Изискана Имитация на Стволови на Сватбени Гирлянди, Ваза, Реалистична Сцена, Фестивални Цветни Венци, Украса за дървета, Изкуствени Декоративни орнаменти, Венец, Д?

Изискана Имитация на Стволови на Сватбени Гирлянди, Ваза, Реалистична Сцена, Фестивални Цветни Венци, Украса за дървета, Изкуствени Декоративни орнаменти, Венец, Декор, Изкуствен Празничен Златен (Цвят: червен, размер:

Rating 
BGN 8.09

Наличност
Налично

н-Можете да украсите коледната венец, украса на подарък, навързани носа, или на камината цветя коледна звезда и т.Цвете подпори с ръцете си : Обзаведени в класически стил, те са чудесен избор за декорация на дома. Информация за стоки Коледни гирлянди от цветя са Необходими за красота стаи и на други сцени.Декоративна коледна звезда може да бъде украса на коледното гирлянди, подаръци, завязанного носа, или на камината.Пратката включва 10 х цветя ДекороВхарактеристики -Можете да го използвате като аксесоари за декор на коледната елха и коледната украса. Коледна украса украса : Произведени от висококачествен полиетилен и прах материал и изчислено за продължителна употреба. -Произведен от материал, който не е лесно да гние, и -ниско тегло, усещане за декорация цвете елхи. Цветя подпори със собствените си ръце Този вид изкуствени цветя изглежда хубаво и привлекателно и е отличен избор за украса за Коледа или стаи у дома.Направете дома си по-ярка и по-красива Украса от изкуствени цветя.Декорация от коледни цветове : начертайте коледна сцена себе си, и занаяти, направени от вашите ръце, ще са пълни с дълбок смисъл.коледна украса от цветя са Подходящи за вашия дом или вашето кафене, ресторант и т.

Основни характеристики

Избор на клиенти