• Новинка
Чанта за аксесоари за монтаж Novoflex TRIOPOD с регулируеми джапанки на куки и панти. Да се напълни с камъни и т.н. за допълнителна стабилност при вятър и на неравномерно по?

Чанта за аксесоари за монтаж Novoflex TRIOPOD с регулируеми джапанки на куки и панти. Да се напълни с камъни и т.н. за допълнителна стабилност при вятър и на неравномерно поле. (ТРИО-ТК)

Rating 
BGN 2.00

Наличност
Налично

Триъгълни калъф за стативЧанта за аксесоари за монтаж TRIOPOD (размери : 13,8 х 13,8 х 13,8 инча) с регулируеми джапанки-куки и вериги (с дължина : 1,6 × 5.Може да се пълни с оборудване за стрелба, камъни, пясък и т., За повече стабилност върху неравни терени и във ветровито време.Чанта за аксесоари за монтаж TRIOPOD (размери : 13,8 х 13,8 х 13,8 инча) с регулируеми джапанки-куки и вериги (с дължина : 1,6 × 5.Направено с точност.Той може да се пълни с фотоаппаратурой, камъни, пясък, etc.to допълнително стабилизируйте статив във ветровито време.Триъгълни калъф за статив.Направено с точност.Може да се пълни с оборудване за стрелба, камъни, пясък и т.Триъгълни калъф (35 × 35 × 35 см / 13,8 х 13,8 х 13,8 инча) е снабден с регулируеми джапанки на стикери (4-5 см., За повече стабилност върху неравни терени и във ветровито време.

Основни характеристики

Избор на клиенти