• Новинка
Събиране на детски играчки ме прави щастлив. Ти си, не са толкова Много. Ключодържател за събиране на детски играчки е Забавна Играчка За Събиране на Подаръци, за Пр?

Събиране на детски играчки ме прави щастлив. Ти си, не са толкова Много. Ключодържател за събиране на детски играчки е Забавна Играчка За Събиране на Подаръци, за Приятелите, Идеи за подаръци, Подаръци, Играчки

Rating 
BGN 30.61

Наличност
Налично

ЧЕРЕН ЦВЯТ - Този забавен подарък ключодържател със сарказъм е изпълнен в черен цвят, който комплимент към всяко облекло или в чантата сиКлючодържател Toy Collecting Black е произведен от висококачествена неръждаема стомана, което гарантира дълготрайност на аксесоар.Той е много издръжлив и гравиране никога не выцветет и не сотрется!.Този ключодържател - идеален подарък за всички хора, особено за собствениците на автомобили или на шофьори!.Гравиране никога не потускнеет и не сотрется!Той е устойчив на корозия, коррозиям и промяна на цвета.Те също са идеални за най-добрия си приятел или приятелка!.Ключодържател за събиране на играчки - изработен от висококачествена неръждаема стомана.Ключодържател за събиране на играчки - изработен от висококачествена неръждаема стомана.Подарък за колекционери на детските играчки - Нашите ключодържатели ще станат чудесен подарък за мъже, жени, юноши, дъщери, майки и бащи.Подарък за колекционери на детските играчки - Нашите ключодържатели ще станат чудесен подарък за мъже, жени, юноши, дъщери, майки и бащи. НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - материал прави този ключодържател е достатъчно силна, за да издържат ежедневно носене.Той е много издръжлив и гравиране никога не выцветет и не сотрется!.Те също са идеални за най-добрия си приятел или приятелка!.

Основни характеристики

Избор на клиенти