• Новинка
Е sandvik Coromant QS-QD-LFF1000C16D Инструмент CoroCut Q с опашка QS да смъкне и подслушване на канали, ширина джолан 1 инч, максимална дълбочина на рязане 1000 инча (опаковка по 1 парче)

Е sandvik Coromant QS-QD-LFF1000C16D Инструмент CoroCut Q с опашка QS да смъкне и подслушване на канали, ширина джолан 1 инч, максимална дълбочина на рязане 1000 инча (опаковка по 1 парче)

Rating 
BGN 188.27

Наличност
Налично

Система за задържане на QS е быстросменный на притежателя на инструмента, което позволява да се увеличи времето за производство на станове с подвижна глава; Обикновени селски може лесно да се замени, без да правите никакви промени в преса Кацане място за върха на рейки за всички ширини на вмъкване.Лесно свързване на охлаждащата течност с помощта на нашите комплекти за свързване на охлаждащата течност и адаптери.Вложки чистачки за подобряване на качеството на повърхността при високи подачах.Удерживающая система QS за металорежещи машини с разтегателен глава. Инструмент Coro Cut QD с квадратна опашка QS с вътрешен охлаждащ средство за 1000 долара". Система за затягане позволява без проблем да се замени за поставяне. Охлаждаща течност Plug and play за лесно свързване 2. Специален ключ за надеждно затваряне 4. Нов инструментален материал сплав за по-голяма сила 3.Поставяйте сортове с висока степен на защита на ръбове.Инструмент с опашка Coro Cut QD QS с вътрешен квадратна опашка с охлаждаща течност 1000 инча.Излишък и липса на охлаждаща течност на разположение за всички инструменти.Широчина вмъкване е 2, 3, 4, 5 и 6 мм, както и 0,094, 0,125, 0,187, 0,250 инча.Шест геометрии стружколома.Твърд битумен механизъм и подсилен материал на инструмента.Инструмент с опашка Coro Cut Q QS за сегменти и подслушване на канали. Вложки : Подобрени покритие, предназначени да смъкне 6.Система за задържане на QS е быстросменный на притежателя на инструмента, което позволява да се увеличи времето за производство на станове с подвижна глава; Обикновени селски може лесно да се замени, без да правите никакви промени в преса.

Основни характеристики

Избор на клиенти