• Новинка
Висящите декорации Хелоуин открит декор свети свети дух, вещица, шапка, 8шт 56 LED-промяна в цвета, вещица, шапка, светлина в помещението извън изчистване на Хелоуин ве?

Висящите декорации Хелоуин открит декор свети свети дух, вещица, шапка, 8шт 56 LED-промяна в цвета, вещица, шапка, светлина в помещението извън изчистване на Хелоуин венец за дървета Градина вътрешен двор

Rating 
BGN 2.00

Наличност
Налично

нСвети украса за Хелоуин : Илюзорен ведьмин лампа идеална за всекидневна, прозорци, спални, двор, градина, тераса, косене на трева, дърво, веранда и т.Лесен за съхранение : Шапка вещица може лесно да се сгъва и съхранява.8ШТ 18 цвята, led шапки вещици за декор за Хелоуин : Перфектна комбинация от 8шт шапки вещици-призрак + 18 промяна на цвета на 17-футови 56-led гирлянди.Но, моля, отворете кутията и внимателно извадете шапки на вещици. 18 цвята по ваш избор.Таймер за настройка.Зелени лилаво, оранжево червени разноцветни фенери за Хелоуин ще направят вашия Хелоуин специален. Водоустойчив гирлянди за вещиците на Хелоуин IP44, за употреба на открито : Цветни гирлянди за вещиците на Хелоуин идват с водоустойчив батерии отделение, което позволява да се използва както вътре, така и отвън. 17-подножието Висящи Гирлянди Вещици : Общата дължина на шнура witch light е 17 метра (в комплекта кабел с дължина 3,3 фута), хранене се извършва от 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени) или от USB. 2 Начина за управление на висящи лампи за вещици : цветни led шапка вещица с подсветка може да променя цвета и режима на осветление с помощта на дистанционното управление на RGB или с натискане на бутон на батарейном отделение. Където и да са окачени, той може да създаде чудесна атмосфера за Хелоуин, парти, Деня на благодарността, празнична украса. 8 Стилове на оформяне на лицето призрак : 8 различни дизайни на лицето призрак : усмихнато, показващ зъби, сердитое и много други, за да си на парти в чест на Хелоуин по-оживена и интересна.

Основни характеристики

Избор на клиенти