• Новинка
[5 опаковки] Защитно фолио за дисплея на Galaxy A21s (3 опаковки) + защитно фолио за обектива на камерата (2 опаковки) за Galaxy A21s от закалено стъкло, защитно фолио, изработени ?

[5 опаковки] Защитно фолио за дисплея на Galaxy A21s (3 опаковки) + защитно фолио за обектива на камерата (2 опаковки) за Galaxy A21s от закалено стъкло, защитно фолио, изработени от закалено стъкло с висока разделителна

Rating 
BGN 2.62

Наличност
Налично

Този филм не само трайни, но и не оказва влияние върху яснотата на изображението или на неговата отзивчивост Високо качество - устойчивост на надраскване 】 най-високия стандарт в индустрията Тази защитно фолио за екрана твърдост 9 H могат ефективно да защитава вашия телефон от нежелан scuffs и драскотина от нож, ключ и някои други твърди вещества.При появата на някой от следните проблеми замяната ще бъде направена безплатно : ★ 1.Удължава живота на вашия екран.Гидрофобное олеофобное покритие на екрана предпазва от изпотяване и остатъци от масло с пръстови отпечатъци.Имате проблеми, но имате нужда от фина тъканта, полагане на повърхността на екрана, за да не се надраска защитен филм. Отлична съвместимост】 Специално разработен за. Лесна инсталация】 Иновативна технология наноавтоматической адсорбция, може да бъде бързо и успешно. Защитно фолио за екрана побира при нормална употреба (с изключение на щети, причинени от неправилно използване от човека) Ако с продукта е възникнал проблем, моля, първо се свържете с нас, ние предлагаме безплатна гаранция за подмяна и 100% гаранция за споразумение. [Олеофобное покритие срещу пръстови отпечатъци] предпазва екрана от отпечатъци от пръсти и мазни петна и лесен за почистване.Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля, свържете се с нас веднага, беспроблемная гаранция осигурява надеждна защита на вашия защитен екран от закалено стъкло в продължение на целия срок на служба. Счупени в процеса на логистиката на превоза.Изрязани с лазер размери осигуряват максимална защита за вашия Galaxy A21s. След като инсталирате правилно се образуват устойчиви на мехурчета въздух ★ 2.Запазете трайността, предотвратяване лющене на защитно фолио на дисплея. През целия услуга】 Ние сме добре упакуем, за да се гарантира, че ще се получи добър продукт.Комплектът включва : 3 * Защитен слой от закалено стъкло, 2 * Защитно фолио за обектива на камерата 5 * Кърпа за почистване 5 * Мокри кърпички, Преди да инсталирате защитно фолио почистете екрана с помощта на комплект от кутията. Защитно фолио за екрана не е подходящ за вашето устройство ★ 3. [С висока разделителна способност и чувствителност към прикосновениям] Ультратонкая дебелина и гладка повърхност защитава вашия мобилен телефон, без това да повлияе на качеството на изображението на екрана или чувствителност към прикосновениям.

Основни характеристики

Избор на клиенти