• Новинка
ASZLBYM 3/4 инчов Струг с ЦПУ, Разменени Притежателя на струг инструмент, с Никелово покритие, Набор от стругове бита от ултра силна метал с ЦПУ с Оловянными Твердосплав?

ASZLBYM 3/4 инчов Струг с ЦПУ, Разменени Притежателя на струг инструмент, с Никелово покритие, Набор от стругове бита от ултра силна метал с ЦПУ с Оловянными Твердосплавными стругови плочи WNMG431 CNMG431 TNMG331 16ER

Rating 
BGN 48.00

Наличност
Налично

видий стругове плоча и 3 бр стругове притежателя MTJNR3/4", 1 бр. ★ Въртящи се на притежателите на : отточна тръба на шарнирна връзка притежателят е изработена от висококачествена легирана стомана с никелово покритие, което позволява ефективно да се увеличи устойчивост на износване, устойчивост на корозия устойчивост и стабилност бутам притежателя при продължителна употреба.Завършените модели, красив външен вид, професионален дизайн, на достъпни цени.Нашата компания е специализирана в предлагането на клиентите на различни взаимозаменяеми плочи с ЦПУ за висока точност токарной обработка, фрезоване, пробиване, нарязване канали и дърворезба, както и дъщерно дружество на прецизни режещи инструменти. ★ Набор от притежателите на струг инструмент ASZLBYM : джолан Размер : 3/4 "инча x 3/4" инча; Обща дължина : 5 "инча, посоката на рязане : правилно рязане.Ние правим всичко възможно, за да ги изпълняват социална отговорност в съответствие с принципите на устойчивото развитие gobal и на местния пазар, служи за пример. ★ Притежателите на опаковани във висококачествен алуминиев калъф за носене, което е удобно за носене.

Основни характеристики

Избор на клиенти