• Новинка
FAVOMOTO 1 Комплект, Кутия за навиване на кабел, Поставка, Органайзер за съхранение на Грим, Органайзер За Конци за Бродерия, Органайзер за От Конци, Празна Кутия за съхр?

FAVOMOTO 1 Комплект, Кутия за навиване на кабел, Поставка, Органайзер за съхранение на Грим, Органайзер За Конци за Бродерия, Органайзер за От Конци, Празна Кутия за съхранение на Нийл Арт, Мрежа за ликвидация Бобин

Rating 
BGN 7.55

Наличност
Налично

кутия за съхранение на козметика Стените на кутията за съхранение на подвижни, можете да се сменяте, както е необходимо, за да се съхранява повече мулине. -Цвят : бял Органайзер за мулине за бродиране -Материал : Пластмасова кутия за съхранение бродерия на кръстат бод - Прекрасен и добър подарък за вашите приятели и роднини, тези, които се интересуват от шиене и организация, Пластмасови шпульки за навиване на конци. - Ще имате добър опит за използване благодарение на идеалното качество на производство на този продукт Cross Organizer Box Tools./9,24 X4,72 X1 Етикети за кръстат бод с ръце.Кръстосан титуляр : Тези шпульки за навиване на нишки помагат за поддържане на останалите нишки и ще ги направи по-удобни за следващата си употреба. - Материалът е безопасен и траен, което осигурява устойчивост на износване и практичност при временното използване на кутии-организатор за съхранение на козметика.Описание на продукта Стикери с цифри за мулине В тях можете да съхранявате всичко необходимо е в ред.Държач за мулине за бродиране : Опаковка : 100 бр.Титуляр организатор за конци : това може да бъде при вышивании кръстат бод, рукоделии със собствените си ръце или друга шивашка работа. Кутия-органайзер за бродиране : Защитете ги от прах и избягвайте липси или загуба, здрава кутия е устойчива на такива.

Основни характеристики

Избор на клиенти