• Новинка
HUANGXING - Четка за почистване на Марс, Четка за Варене на чай, с Бамбукова дръжка за Почистване на Кухнята, на Чаша за вода, Чаена Чаша, за да проверите за Чайна Церемони?

HUANGXING - Четка за почистване на Марс, Четка за Варене на чай, с Бамбукова дръжка за Почистване на Кухнята, на Чаша за вода, Чаена Чаша, за да проверите за Чайна Церемония

Rating 
BGN 22.91

Наличност
Налично

Бамбук дръжка, изработена от естествен бамбук, запазва естествения цвят и текстура, си удобен за хващане Моля , разрешете 1 ?грешка се дължи на ръчно измерване.Моля, обърнете истински като стандарт. Когато чаена прибори изсъхне пръстта с нея може да се оправям, за да се запази чиста и гигиеничной. Незаменим инструмент за почистване в кухнята, може да се използва за миене на чаши с вода, марс и т.Незаменим инструмент за почистване в кухнята, може да се използва за миене на чаши с вода, марс и т. Люфа има добър водопоглощением, не гние, без специфичен мирис, натурална люфа, има жълтеникав цвят, без избелване., Когато чаена прибори изсъхне пръстта с нея може да се оправям, за да се запази чиста и гигиеничной. Спецификация : Тип на продукта : четка за гъба Материал : гъба + бамбук Цвят : както е показано на снимката Размер : приблизително 18x5 см/7,1x2 инча (Д х Ш) Тегло : около 12 г / 0,4 грама съдържание на Пакета : 1 четка за гъба Забележка : 1.Бамбук дръжка, изработена от естествен бамбук, запазва естествения цвят и текстура, си удобен за хващане.

Основни характеристики

Избор на клиенти