• Новинка
Класически Корсет JYDQM в Ретро стил, Дворецът Жаккардовый Корсет за корема, Скулптура Стоманени кости, Корема, Поддръжка на тялото, Гърдите, (Цвят: B Размер: Код 3XL)

Класически Корсет JYDQM в Ретро стил, Дворецът Жаккардовый Корсет за корема, Скулптура Стоманени кости, Корема, Поддръжка на тялото, Гърдите, (Цвят: B Размер: Код 3XL)

Rating 
BGN 3.33

Наличност
Налично

Моля, възможни са отклонения в рамките на 2-3 см от ръчно измерване След получаване на пратката, моля, внимателно да изберете опаковката и стоката. (1 cm = 0,39 инча, 1 инч = 2,54 см).За размер на : 1.Лесно и удобно облекло в плътно прилепнали, не оставя следи при носенето.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши този проблем. Всеки път, когато се продава на основния продукт, останалото е по-скоро декорация, отколкото продажбата.Принцип на физиката и механиката, триизмерен дизайн ефективно намаляване на корема.Принцип на физиката и механиката, триизмерен дизайн ефективно намаляване на корема.Най-добрият подарък за жени.Тъкан е приятна за тялото, мека и перфектно облегает горната част на тялото. Моля, моля, разгледайте внимателно таблицата с размерите, преди покупка товара2.Най-добрият подарък за жени.Тъкан е приятна за тялото, мека и перфектно облегает горната част на тялото.Подкрепете налягане по гръб и повдигнете гърдите, за да създадете очарователен огъване.Лесно и удобно облекло в плътно прилепнали, не оставя следи при носенето. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-2 виж поради яркостта на изображението между изображения ще се различават малко помежду си.

Основни характеристики

Избор на клиенти