• Новинка
OURPU/ Модни Еластични гумени ленти за коса, за жени и момичета, 10 бр. Зелени Скъпоценни камъни и черно-бели, Красиви гумени ленти за Коса, Обвързани в опашката, Высокоэ?

OURPU/ Модни Еластични гумени ленти за коса, за жени и момичета, 10 бр. Зелени Скъпоценни камъни и черно-бели, Красиви гумени ленти за Коса, Обвързани в опашката, Высокоэластичные, дебели, нескользящие, които предпазват

Rating 
BGN 8.39

Наличност
Налично

цветни въже за коса със скъпоценни камъни + 6 цветни гумени ленти, само на 10 брТе могат лесно да се разтягат и бързо възстановяване, което позволява здраво задържане на косата по време на почистване на дома, работа, спорт или игри. 3 топ ластични въжета лесно се съборят, 4 бр.Метални еластични ленти за коса материал : акрил лист, гумена лента и метален цинк сплав, размери на продукта : 1,1 х 1,1 х 0,3 инча, 0,34 унция. Модерен висококачествен цветен дизайн с инкрустация от изкуствен камък прави горе-долу за тънка коса е много елегантен и изискан.Идеално за деца, за да възстановите косата си, не травмируя кожата на главата, и да се създаде мила и привлекателна прическа.

Основни характеристики

Избор на клиенти