• Новинка
LCD екран, съвместим с Мото G8 Plus XT2019, XT2019-2 6,3инчов LCD дисплей със сензорен екран в колекцията с инструменти (черен)

LCD екран, съвместим с Мото G8 Plus XT2019, XT2019-2 6,3инчов LCD дисплей със сензорен екран в колекцията с инструменти (черен)

Rating 
BGN 1.00

Наличност
Налично

Всички екрани са преминали през серия от строги тестове, преди да изпратите и бяха добре опакованиИнструменти и две самозалепващи ленти 3 М са приложени, инструкции не, в You Tube има много клипове с инструкции, можете да ги видите.Сешоар ще ви помогне да премахнете смахнат екран. Използвайте защитно фолио за екрана. В Интернет има много видео клипове с инструкции, можете да видите някои видео, за да научите, как да го оправя, или да намерят професионална специалист, който ще ви помогне.Доставката обикновено отнема 1-7 дни, в зависимост от разстоянието.Грешен съвет ще анулира гаранцията, моля, свържете се с нас, за да реши проблемите, които имате с този продукт. Дръжте телефона далече от магнитни материали, защото магнитни материали могат да доведат до загуба на чувствителност, ако ще ги поставя заедно в продължение на дълго време. Моля, внимателно извадете смахнат екран и се включете в нов екран, дънната платка, след което включете телефона, за да провери дали то работи, преди да инсталирате. Не използвайте за зареждане на телефона по-ниско качество на адаптер за зарядно устройство на трети лица, това може да доведе до повреда на екрана.Ако продуктът е повреден при пристигане, моля, уведомете ни, да ни изпратите съобщение. Не поставяйте го близо до себе си, когато спи, защото заради вашето невнимателно удар той може да падне на пода и на екрана може да се разбиват.Доставка изпращаме в рамките на 24 часа на Дейтона, Ню Джърси (в работни дни).Този екран е предназначен за Motorola Moto G8 Plus, моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите.Нуждаете се от професионален технология на инсталиране, ние не носим отговорност за щети поради неправилна експлоатация.

Основни характеристики

Избор на клиенти