• Новинка
ABOOFAN Японски Хартиен Фенер Праскова Цвете Фенер Кръгли Китайски Висящи Фенери Висулки за Украса на Сватбени партита 35 см (Розов)

ABOOFAN Японски Хартиен Фенер Праскова Цвете Фенер Кръгли Китайски Висящи Фенери Висулки за Украса на Сватбени партита 35 см (Розов)

Rating 
BGN 2.67

Наличност
Налично

??ДЕКОРАТИВЕН ЦВЕТЕН ФЕНЕР Този фенер е лесно да се мотае и да поставите навсякъде, където има нужда от украса, спестяване на време и енергия- Можете да използвате този японски фенер за себе си или като подарък за своите близки, за рождени дни, Коледа и др. ??ЛАМПИ-ФЕНЕРИ за СУШИ Този традиционен японски фенер ще стане идеално за декорация на партита в културна тематика и ще помогне за създаването на празнична атмосфера.??ЯПОНСКИ фенери Този фенер в японски стил могат да вървят добре с повечето помещения като къщи, ресторанти, барове и много други. ??ЯПОНСКИ фенери Този фенер в японски стил могат да вървят добре с повечето помещения като къщи, ресторанти, барове и много други. ??КРЪГЛИ висящи фенери Можете да използвате този японски фенер за себе си или като подарък за своите близки, за рождени дни, Коледа и др.- Изящна изработка и качествени материали придават на този фонарю прост, но очарователен вид. ??ЛАМПИ-ФЕНЕРИ за СУШИ Този традиционен японски фенер ще стане идеално за декорация на партита в културна тематика и ще помогне за създаването на празнична атмосфера. ??ФЕНЕР за СУШИ-ресторанта изящна изработка изработка и качествени материали придават на този фонарю прост, но очарователен вид.Характеристики-Цвят : както е показано /-Материал : хартия, желязо / -Размер : 35,00 X35,00 X35,00 см / - Забележка : Не е източник на светлина /- Този фенер в японски стил могат да вървят добре с повечето помещения като къщи, ресторанти, барове и др.- Този традиционен японски фенер е идеалното украшение за партита в културна тематика и ще помогне за създаването на празнична атмосфера.

Основни характеристики

Избор на клиенти