• Новинка
Lofaris Червена Роза Цвете честит Рожден Ден на Фона на Розово Цвете Стена Възрастни Жени На Фона На рождения Ден на Сладки 16 Честит 30-та и 40-та и 50-ти Рожден Ден Аксесоа?

Lofaris Червена Роза Цвете честит Рожден Ден на Фона на Розово Цвете Стена Възрастни Жени На Фона На рождения Ден на Сладки 16 Честит 30-та и 40-та и 50-ти Рожден Ден Аксесоари За Парти Студиен Щанд Подпори 5x3ft

Rating 
BGN 2.00

Наличност
Налично

Ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност на сухо гладене леко, на средно и на слаб огън ❤ На употреба : Предмет в сгънат вид.В резултат на това се образуват гънки. ❤ Случаи : - идеален за сватби, душата на дете, партита, новородени, фестивали, декорация на дома, партита на открито, детски и видео декори или дисплеи.Пълна гаранция за 100% удоволствие, ако по някаква причина не сте доволни, моля, пишете ни, и ние ще се коригират ситуацията. За облекчаване на транспорта и опаковката, ще се оформи тъканни на фона на пратката, в резултат на което се образуват гънки (в някои случаи) Не се притеснявайте, това няма да повлияе на използването, начин за възстановяване на следните : a.Съдържание на опаковката ➤ 1 бр. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината.При нужда може леко прогладить задната повърхност на сухо гладене. ❤ Качество : винил. лесно се пренася, е здрава и не се колебае.Освен това, много снимки голям формат може да изглежда малко неравна, когато се вгледате в тях е близо, но аз съм за това, че за капки се използват само подходящи изображения, за да се осигури максимално реалистичен вид.Начини за извличане на следните : плътно се разточва патрон, а след това просто изчакайте 2-4 дни.Също така е идеално за снимки на домашни любимци, стоки, Youtube, facebook, видео и фотобудок "Направи си сам".Отлична цветова обработка, реалистични детайли и художествен ефект.

Основни характеристики

Избор на клиенти