• Новинка
6 БР. Пружинен Скоба, Портативен Черно Дървообработващи Скоба Тип А, Пластмасов САМ за Дървени Модули, аксесоари за Дървообработващи Дърводелец със собствените си ?

6 БР. Пружинен Скоба, Портативен Черно Дървообработващи Скоба Тип А, Пластмасов САМ за Дървени Модули, аксесоари за Дървообработващи Дърводелец със собствените си Ръце с Гумена дръжка

Rating 
BGN 3.98

Наличност
Налично

7 инча открито под формата на : Той е с малко тегло и компактни размери, лесно за пренасяне и съхранение.Гъвкави битумен блок е удобен за захващане, и му е трудно да се почеше на зажимном корпус. Спецификация : Материал : пластмаса Цвят : както е показано на фигура Дължина : 120 mm/4.Пластмасова скоба тип A е чудесно за различни видове дърводелски със собствените си ръце и затягане на дървени модули.Той е с малко тегло и компактни размери, лесно за пренасяне и съхранение.Гъвкави битумен блок е удобен за захващане, и му е трудно да се почеше на зажимном корпус. Ефективна пружина осигурява отлична производителност. Гъвкави битумен блок е удобен за захващане и му лесно надраскване на корпуса на затягане Гумена дръжка, устойчива на плъзгане и лесна в плен.Гумена дръжка не се плъзга и е удобен за захващане.Изработен е от висококачествена пластмаса, здрав и издръжлив на употреба.Функция : Произведен от висококачествена пластмаса, здрав и издръжлив на употреба.

Основни характеристики

Избор на клиенти