• Новинка
TOKYO MATCHA SELECTION - колекция от бутилки саке и 2 чаши - Konsei - Oribe Green - Японска керамика Tokoname-yaki pottery [Стандартна доставка на международната електронна поща на адрес: с просле?

TOKYO MATCHA SELECTION - колекция от бутилки саке и 2 чаши - Konsei - Oribe Green - Японска керамика Tokoname-yaki pottery [Стандартна доставка на международната електронна поща на адрес: с проследяване и закрит]

Rating 
BGN 60.07

Наличност
Налично

Ние много ценим вашето разбиранеВ по-късните години са били направени като тръби, плочки и дори тоалетни чинии. * Описаните по-горе размери са приблизителни, МАТЕРИАЛ - керамика.Производство на съдове токонамэ датира от периода Хеян (794-1185).ТОКОНАМЭ-ЯКИ : Керамика / Ceramic Tokoname yaki се счита за една от шестте стари печки на Япония.Можете да получите стока за около 7-10 дни по целия свят.[Безплатна доставка по целия свят] Стандартна изпращане на международните впръскване на пакет : с проследяване и застраховка. * Описаните по-горе размери са приблизителни, МАТЕРИАЛ - керамика.ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА се ИЗПОЛЗВА ЗА ОФОРМЯНЕ на вино за саке - НАБОР от Токонаме-яки - 1 бутилка (Токкури), 2 чаша за името (Сакадзуки) ДИАМЕТЪР на бутилката (Токкури) : 7,2 * 10,5 см - на Чаша : 6,8 * 4,5 см.Широка гама от продукти е в резултат на гъвкавост tokoname artist, произвежда за да може изделия, за да отговарят на нуждите на хората във всяка точка на историята.КОМПЛЕКТ - 1 бутилка (Токкури), 2 чаша за името (Сакадзуки), ДИАМЕТЪР на бутилката (Токкури) : 7,2 * 10,5 см, Чаши : 6,8 * 4,5 см. * Описаните по-горе размери са приблизителни МАТЕРИАЛ - керамика.От поръчката до доставката може да мине време (няколко седмици).Ние много ценим вашето разбиране.Можете да получите стока за около 7-10 дни по целия свят.ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА : ИЗПОЛЗВА се ЗА ПРИГОТВЯНЕ на вино, саке, ДИЗАЙН - Токонаме-яки. * Този предмет е изработена ръчно, затова тя може леко да се различават по цвят и драпировке.Широка гама от продукти е в резултат на гъвкавост tokoname artist, произвежда за да може изделия, за да отговарят на нуждите на хората във всяка точка на историята. * Този предмет е изработена ръчно, затова тя може леко да се различават по цвят и драпировке.Широка гама от продукти е в резултат на гъвкавост tokoname artist, произвежда за да може изделия, за да отговарят на нуждите на хората във всяка точка на историята.

Основни характеристики

Избор на клиенти