• Новинка
Кошница за дрехи MAPOLO с Музикален ключ и сензацията, Сгъваема Кошница за съхранение на бельо с Дръжки, Подвижни Скоби, Добре Задържа Влагата, за организиране на дрех?

Кошница за дрехи MAPOLO с Музикален ключ и сензацията, Сгъваема Кошница за съхранение на бельо с Дръжки, Подвижни Скоби, Добре Задържа Влагата, за организиране на дрехи и играчки в пералнята, Спалня

Rating 
BGN 15.59

Наличност
Налично

Голям диаметър, което е удобно за зареждане на дрехи, детски играчки и аксесоари за домашни любимци 【Спестяване на пространство】 Нашата кошница лесно да се сгъват без централна багажник, така че тя заема малко място, когато не се използва.Този размер е подходящ за семейство, студенти, деца и апартаменти.Ти си заслужава това!Нашите услуги : Ние се ангажираме да предоставяме на клиентите най-доброто изживяване от пазаруването.Пакетът включва : 4 опорни пръта 1 X Кошница за дрехи Лесен за инсталация : когато се използва само трябва да постави опорните пръти в четирите ъгъла на кошници за бельо, и да може лесно да се поддържа.【Размерыдля за съхранение на】 : 19,3x11,8x15,9 инча.Предимства на продукта : -Здрави и износоустойчиви, здрави странични дръжки, лесни за употреба. -Мултифункционални, подходящи за всяко място. 【Материал】 Ние използваме 300 D оксфордскую плат PVC.Лесно се замърсяват и лесен за почистване. 【Най-добрият избор】 Нашата кошница за дрехи стильнее и функциональнее други обикновени кошници без скоба.Опорните пръти във всеки ъгъл поддържат коша за пране, за удължаване на срока на служба.Нашата кошница за дрехи, подходящи за възрастни, юноши и деца; Перфектен органайзер за съхранение на играчки, списания, кукли и игри на маса; а също и в банята за кърпа или като кошници за бельо.Не е обезобразен.Уникални модни модели могат също да се превърне в красив и функционален акцент в дома ви.Когато не използвате, просто извадете силна пръчка, го може лесно да се сгъва и съхранява. 【Попрощайся С две основни задачи】 Нашата кошница е оборудван с четири устойчиви звена рафтове и скоби.

Основни характеристики

Избор на клиенти