• Новинка
Zerodeko Сова В Ковчег За Бижута Декор Шкафа Маса Topper Колие Органайзер За Бижута Бухал Кутия За Украшения Ушна Родословни Калъф За Съхранение На Бижута Органайзер За У?

Zerodeko Сова В Ковчег За Бижута Декор Шкафа Маса Topper Колие Органайзер За Бижута Бухал Кутия За Украшения Ушна Родословни Калъф За Съхранение На Бижута Органайзер За Украшения От Сплав Ковчег За Бижута Совата Украса

Rating 
BGN 10.49

Наличност
Налично

Титуляр на пръстените : Малък ковчег за бижута, в която може да се съхранява ушни нитове, обеци, пръстен и в същото време красива украса на стаятаОрганайзер за бижута с обеци : Луксозна изработка : Калъф за бижута във формата на бухал внимателно проектиран, за да му се даде ретро, канава, луксозен и бляскав вид.ковчег за бижута и дрънкулки Благодарение на простия и разумния дизайн тя може да осигури удобство за съхранение на вашите бижута. - Добре изработени от висококачествени и здрави материали, безопасен и практичен за продължителна употреба, стойка за бижута с животни. - Повече спокойствие при настаняване на малки декорации, удобно и безопасно, лесно можете да носите със себе си органайзер за бижута с кристали. за деня на майката, рожден ден, Великден или други празници и събития.Титуляр на пръстените : Малък ковчег за бижута, в която може да се съхранява ушни нитове, обеци, пръстен и в същото време красива украса на стаята. - Разрушете мрачно усещане за простор, изпълнен с жизнена сила, подходяща за различни сцени пространство, съответстващи на декора на офис масата. - Реалистична нежна кутия за украшения във формата на бухал е много привлекателен, независимо от това къде в нея се поставя кутия за съхранение на пръстените".Описание на продукта Бижутериен органайзер Вие все още търсите практично кутия за съхранение на бижута?Вие искате да направите вашия работен плот, чисти и спретнати?Тази практическа ковчег за съхранение на бижута подготвени специално за вас.Ковчег за бижута с емайл : впечатляващ подарък : Това е очарователен и впечатляващ подарък за момичета и жени, а за нейното красив дизайн лесно ще спечеля от тях.Ковчег за украшения "Сова", ръчно рисувани фигурки, Коллекционный титуляр за пръстени, емайл е изрисувана ръчно и цветни кристали подбрани ръчно. за деня на майката, рожден ден, Великден или други празници и събития.Органайзер за бижута с обеци : Луксозна изработка : Калъф за бижута във формата на бухал внимателно проектиран, за да му се даде ретро, канава, луксозен и бляскав вид.Тази Ковчег за Бижута е Много Малка, а подробности са Много Красиви.

Основни характеристики

Избор на клиенти