• Новинка
Обяд-Бокс SYCOOVEN Bento, 550 мл, Обяд-Кутия от неръждаема Стомана с множество Мрежи, Запечатани Капак и Лъжичка, Преносим Здрав Контейнер за Обяд, за деца, Възрастни, Деца, К?

Обяд-Бокс SYCOOVEN Bento, 550 мл, Обяд-Кутия от неръждаема Стомана с множество Мрежи, Запечатани Капак и Лъжичка, Преносим Здрав Контейнер за Обяд, за деца, Възрастни, Деца, Коли, Къщи, училища, офис (син)

Rating 
BGN 6.66

Наличност
Налично

Кутия за bento за възрастни Кутия за bento за възрастни и деца Кутия за bento Запечатани : Кутия за bento за възрастни, с четырехсторонней катарама, с силиконово уплътнение, лесно се отваря, с капак, запечатани и свежаВстроите в малка клон о-пръстен за пакетиране на течности или сосове отделно, без елементарно.Докато о пръстен се намира встрани, за да скоростната не течеше. ✅ Висококачествени материали : Обяд-бокс е лесно и элегантен.Лъжичка включени в комплекта и е добре поставен вътре, перфектно, и децата няма да скучаят по лъжичка. Клапа от неръждаема стомана : Клапа от неръждаема стомана, може да се извадят отделно, че прави ежедневно почистване лесно и удобно.Нашите bento-обяд-апарати за възрастни и деца bento box могат да се използват в микровълнова фурна или фризера, за да се запази съставки, свежи и полезни.✅【Фланец и преносими】 : Целият обяд-бокс за деца, обяд-бокс за възрастни bento box е проектиран така, че да бъдат запечатани.Описание : Bento-бокс за възрастни, обяд-бокс за деца, обяд-бокс с няколко решетки : Разделете на окото, ястия да не развалят и остават свежи. * обяд-бокс1 бр.Спецификация : Материал : неръждаема стомана 304 + PP + силикон Тип : 1 (розово, 2 мрежи), 2 (син, 3 на окото)Размер (приблизително) : 1/2 : 17*17* 6 см/6. ✅Клапа от неръждаема стомана : за Обяд, кутия от неръждаема стомана, клапа от неръждаема стомана, може да се извадят отделно, че прави ежедневно почистване лесно и удобно.

Основни характеристики

Material:
304 stainless steel+PP+silicone
Type:
1(pink, 2 grids), 2(blue, 3 grids)
Size(approx):
1/2
Capacity:
550ml
Package:
1 pc * lunch box:
1 pc * spoon:

Избор на клиенти