• Новинка
Органайзер за Баня, Кошница за Душ, полици за съхранение на Роли памук, Стенен Метален Без Пирони, Мултифункционален Кръгла и Правоъгълна за Баня, Перално, Голям кап

Органайзер за Баня, Кошница за Душ, полици за съхранение на Роли памук, Стенен Метален Без Пирони, Мултифункционален Кръгла и Правоъгълна за Баня, Перално, Голям капацитет, Спестяване на пространство (Размер: A)

Rating 
BGN 3.00

Наличност
Налично

Банята - това е мястото, където вие и членовете на вашето семейство да вземе душ и да си почивате, така че просто стил и чист органайзер ви осигури комфортБанята - това е мястото, където вие и членовете на вашето семейство да вземе душ и да си почивате, така че просто стил и чист органайзер ви осигури комфорт. ★ [Многофункционален] - може да се използва не само в банята, но и в пералнята, кухнята или спалнята, в зависимост от вашите нужди, във всеки ъгъл на стената. ★ [Обмислен дизайн] - Избраният материал неръждаема стомана-високо качество. ★ [Многофункционален] - може да се използва не само в банята, но и в пералнята, кухнята или спалнята, в зависимост от вашите нужди, във всеки ъгъл на стената. ★ [Лесен за инсталиране и употреба] - Няма дупки и пирони не се изисква, и по този начин стена не се повреждат. ★ [Лесен за инсталиране и употреба] - Няма дупки и пирони не се изисква, и по този начин стена не се повреждат.- Тъй като на екран се отразява помещение или други фактори, възможни са незначителни грешки на измерването и разликите в цвят и в рамките на нормалния диапазон на параметрите.Можете да видите стоки с един поглед, което ще ви спести време в търсенето им и убирание.Тъй като рафтове за монтаж на стена, тя се инсталира на стената, което спестява място за настаняване на отделно стоящи подпори и тези тоалетни принадлежности.А рафтове, проектирана за по-голяма капацитет за вашите неща.★ Инсталиране : Тези продукти са подходящи само за монтаж на стена с твърди повърхности като мрамор, стъкло, метал, масив, дърво и керамика.Органайзер за съхранение в банята елиминира елементарно, освобождава място в гардероба, спестява време и усилия при търсене в гардероба и столешницах, осигурява удобство в живота.★ [Спестяване на пространство] - Можете да увеличите пространството с помощта на тази стенните шкафове за баня. ★ [Обмислен дизайн] - Избраният материал неръждаема стомана-високо качество. ★ Отлично обслужване : - Ние предлагаме 100% връщане на парите или замяна, ако стоката има някакви проблеми с качеството, можете да купувате с доверие.★ Забележка : - Декорации и други елементи не са включени в комплекта.Можете да видите стоки с един поглед, което ще ви спести време в търсенето им и убирание. ★ [Изискан дизайн] - е Изработен от неръждаема стомана с покритие, която е лесна, но изящна.

Основни характеристики

Избор на клиенти