• Новинка
Комплект раници на колела J World New York Setbeamer и Чанти за обяд, за едно момче, момичета, училище и пътуване (SKANDI PINK)

Комплект раници на колела J World New York Setbeamer и Чанти за обяд, за едно момче, момичета, училище и пътуване (SKANDI PINK)

Rating 
BGN 3.00

Наличност
Налично

Включва 2 етажа странични джоба за бутилки с вода. [Здрава чанта за количка] Тази раница на колела, изработени от солидна полиэстеровой тъкан ripstop с метална рамка и повишен ръбове и има водостойкое покритие, осигуряващо безопасността на вашето облекло в сухо състояние.Или носите тази раница на колела, като куфар с мека дръжка.За тийнейджъри и възрастни, които много носят със себе си. [Регулируема дръжка] Однотрубчатая алуминиева дръжка удължава до 34 или 39 инча за удобство при маневриране тийнейджъри и възрастни растеж до 6 фута и 3 инча.Ако имате някакви проблеми с тази раница на колела за тийнейджъри и възрастни, ние ще го оправим.Използвайте като ръчен багаж под седалката по време на пътуване.Дръжка за съхранение на багаж в чантата [Удобни презрамки С меки плечевыми каишки от въздушна мрежа и накладки отзад, както и от система от приплъзване за обзавеждане.Размери 8,2 x 8 x 4. [Чанта на колела с голям капацитет] Основно отделение с капацитет 4 учебник, тетрадка, обяд и множество малки предмети. [Бързо се превръща] При изкачване на стълби или бягане вытаскивайте ремъци на раницата за секунди.Побира сандвич, напитки, закуски и пакет с лед. [Оригинална гумена основа] Формованное гумени дъното издържа наказание за движение настрани и назад по асфалта. [Лесно да организират] Органайзер с преден джоб снабден с клипс за ключове, притежатели на дръжки, отделения за карти и вътрешен джоб с цип за съхранение на малки предмети.

Основни характеристики

Избор на клиенти