• Новинка
SHYPT Креативна Пепелник, Цигари Пепелници, Преносим Ветрозащитная Пепелник, Държач за Сигарного Пепел, Чаша/Калъф с Капак за вътрешно Пъб, дневен Тракт, За пушачи, Пе?

SHYPT Креативна Пепелник, Цигари Пепелници, Преносим Ветрозащитная Пепелник, Държач за Сигарного Пепел, Чаша/Калъф с Капак за вътрешно Пъб, дневен Тракт, За пушачи, Пепелници за Домашния офис, на Работния плот

Rating 
BGN 2.67

Наличност
Налично

Снимка на продукта направено в естествената си форма, моля, извинете ме ★ Дизайн пепелници, фасове може да е по-стабилно трябва да се пита добра текстура, лесно прилипающий пепел, лесно за почистване. ★ Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси по време на този период.★ Материал : здрава, плътна текстура, лесна и стилна форма, красив външен вид. ★ Дизайн пепелници, фасове може да е по-стабилно трябва да се пита добра текстура, лесно прилипающий пепел, лесно за почистване. ★ Приятелско напомняне : поради различни компютърни монитори, условията на снимане и други фактори на имиджа на продукти и съоръжения могат да се различават малко в цвят. ★ Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси по време на този период. ★ Материал : здрава, плътна текстура, лесна и стилна форма, красив външен вид. ★ Име на продукта : Пепелник от с сплав ★ Размер : 7,5 * 8,2 см ★ Тегло : 193 гр ★ Материал : керамика ★ Функция : подходящ за зареждане на пепел, бъчви, боклук ★ Употреба : за бизнес подаръци, офис консумативи, семейни, които са необходими. ★ Приятелско напомняне : поради различни компютърни монитори, условията на снимане и други фактори на имиджа на продукти и съоръжения могат да се различават малко в цвят.

Основни характеристики

Избор на клиенти