• Новинка
GORGECRAFT Sunflower Неопренови Изолирани ръкави Притежателя капачки за чаши за многократна употреба калъф за чаши за кафе с лед Държач за напитки за чаши на 30 грама Сгъваем

GORGECRAFT Sunflower Неопренови Изолирани ръкави Притежателя капачки за чаши за многократна употреба калъф за чаши за кафе с лед Държач за напитки за чаши на 30 грама Сгъваем Лек (само за чаши)

Rating 
BGN 5.06

Наличност
Налично

❤[Широко приложение] : Държач за чаши с неопреновыми изолирани ръкави може да се използва на закрито или на открито, и не е нужно да се притеснявате за това, че вашата напитка с лед, твърде бързо ще се върне към нормална температура, когато сте готовиСпецификация на продукта : Материал : Други Размер : 5,71 инча (145 mm) на ширина, 7,87 инча (200 мм), широчина-1,18 инча (30 мм) дебелина.❤[Слънчоглед] : Държач за чаши с неопреновыми изолирани ръкав е с класическата фигура слънчоглед, който е подходящ за всички и се вписва идеално във вашата чаша. Държач за чаши с неопреновыми изолирани ръкав е с класическата фигура слънчоглед, който е подходящ за всички и се вписва идеално във вашата чаша. ❤[Високо качество] : Държач за напитки tumbler cup е изработен от висококачествен неопрен, можете да напитки с лед бавно и да удължи живота на напитки с лед.Уникален дизайн : 1. Държач за чаши с неопреновыми изолирани ръкави може да се използва на закрито или на открито, и не е нужно да се притеснявате за това, че вашата напитка с лед, твърде бързо ще се върне към нормална температура, когато сте готови. Този многократна употреба калъф за кафе чаши с лед малък и лек, сгъваем, за многократна употреба, да могат да се носят със себе си навсякъде като заместител на еднократни покривала за чаши или салфетки.

Основни характеристики

Material:
Others
Size:
5.71 inch(145mm) wide, 7.87 inch(200mm) long, 1.18 inch(30mm) thick.
Unique Design:
1. The neoprene insulated sleeves cup cover holder has a classic sunflower pattern that is suitable for everyone and fits perfectly into your cup. :
2. The tumbler cup drinks holder is made of high quality neoprene, you can drink your iced drinks slowly and make your iced drinks last longer.:
3. This reusable iced coffee cup sleeve is small and lightweight, foldable, reusable, and can be carried anywhere as a replacement for disposable cup sleeves or napkins.:
5. The neoprene insulated sleeves cup cover holder can be used indoors or out, and you don't have to worry about your iced drink returning to normal temperature too quickly when you're done. :

Избор на клиенти