• Новинка
Златната рамка за сенки 28x21 - Вътрешен размер на рамка за сенки 28x21 на 1 инч в дълбочина - Златна рамка, Предназначена за показване на предмети на дълбочина до 1 мм! Вкл?

Златната рамка за сенки 28x21 - Вътрешен размер на рамка за сенки 28x21 на 1 инч в дълбочина - Златна рамка, Предназначена за показване на предмети на дълбочина до 1 мм! Включва Устойчиви До унищожаване на Акриловую

Rating 
BGN 270.91

Наличност
Налично

Изцяло бял интериор за правилното и девствени показване на вашите предмети - Или добавяне на ефект 3 D-гмуркане до любимите си снимкиЦелият ни декор за прозорци и на сенчести апарати имат специално покритие, предотвращающее увреждане или избледняване на вашата колекция от вредни ултравиолетови лъчи. ⭐ ДИСПЛЕЙ С УВЕРЕНОСТ : пълна рамка с устойчиво на uv радиация и унищожаването на акрилно фасада, напълно бяла вътрешна част, включително бескислотную субстрат от плътна матирана хартия, картон и подвесное обзавеждане. ⭐ РАЗМЕРЪТ на ВЪТРЕШНАТА РАМКА : 21x28 Инча (52,5x70 см) с полезна дълбочина 1 инч (2,5 см) на РАЗМЕРА на ВЪНШНАТА РАМКА : 29x36 Инча (72,5x90 см) ШИРОЧИНА на РАМКАТА : 4,0 инча (10 см).Poster Palooza може да отговори на всички ваши нужди в рамките на и декор с помощта на нашия иновативен shadowbox. ⭐ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на Обекти, предмети, сувенири, снимки, произведения на изкуството, физически изображения, комикси, колекционерска стойност, миди, сватбени спомени и сувенири размер 21x28 см в ширина и дължина и дълбочина до 1 мм. ⭐ ДИСПЛЕЙ С УВЕРЕНОСТ : пълна рамка с устойчиво на uv радиация и унищожаването на акрилно фасада, напълно бяла вътрешна част, включително бескислотную субстрат от плътна матирана хартия, картон и подвесное обзавеждане.Използвайте нашата кутия за стенни рисунки върху платно, като на кутията на паметта, рамки за пъзела, стъклени витрини, кутия за съхранение на снимки и още много други.Защо да купувате скъпо изкуство,, когато можете да попълните нашата кутия на сенките всички, да желаете?Декорирайте хол, спалня или друго помещение, с помощта на подложки за устойчиво развитие, кутии за снимки, рамки за комикс или събиране на насекоми.С ГОРДОСТ, ПРОИЗВЕДЕН В САЩ. ⭐ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на Обекти, предмети, сувенири, снимки, произведения на изкуството, физически изображения, комикси, колекционерска стойност, миди, сватбени спомени и сувенири размер 21x28 см в ширина и дължина и дълбочина до 1 мм.На нашите витрини за колекционерска стойност, произведени в САЩ и отговарят на строги стандарти за качество. ⭐ ЛЕСНО МОНТИРУЙТЕ ОБЕКТИ и ПРЕДМЕТИ, като например произведения на изкуството или снимки (за създаване на ПЛАВАЩИ 3 D-ЕФЕКТ), Платна, тебешир на дъската, документи, Огледала, Пъзели, сувенири, детски рисунки, табла за съобщения, сертификати, дипломи, сертификати, спортни сувенири, военни предмети, паметници, сватбени аксесоари, бебешки неща, свещени реликви, ценни предмети, ентомология, картини, сувенири или други артикули, които ви обичам много, с помощта на игли, на двустранния лепенката, музей замазка, горещо лепило или винтове.

Основни характеристики

Избор на клиенти