• Новинка
Много голяма Раница за преносим компютър, с капацитет от 37 литра, За 16-инчов лаптоп, Противоугонный заключване, Водоустойчива Раница за Пътуване, с USB порт за зарежд?

Много голяма Раница за преносим компютър, с капацитет от 37 литра, За 16-инчов лаптоп, Противоугонный заключване, Водоустойчива Раница за Пътуване, с USB порт за зареждане, Багажното каишка, Работна чанта за колеж (Сив)

Rating 
BGN 51.96

Наличност
Налично

【Много просторен раница с обем от 37 литра】 Този раница за лаптоп с един индивидуален подплатено отделение за лаптоп капацитет и предпазва лаптопи с размер от 13 инча, 14 инча, 15 инча, 15,6 инча и до 16 инча 【Удобен дизайн порта USB и слушалки】, Благодарение на вградения външен USB зарядното устройство и порт за слушалки този usb-раница, предлага по-удобен начин за зареждане на мобилен телефон по време на ходене.Най-добрите идеи за подаръци : Практични подаръци за тези, които ходят в училище, пътува и работи, задължителни учебни пособия, аксесоари за пътуване, всекидневни работен раница и аксесоари за вашия лаптоп.Багажното колан на гърба позволява да се носят пътен раница за багаж / куфар, прехвърлете чрез вертикална дръжка на багажника за удобство за носене. 【Размер и многофункционални】 Този мъжки раница, изработена от водоустойчив и здрав плат Оксфорд с гладки ципове. Дишащи и регулируеми ергономични презрамки с мека подплата облекчаване на тежестта от раменете и шията. 【Много просторен раница с обем от 37 литра】 Този раница за лаптоп с един индивидуален подплатено отделение за лаптоп капацитет и предпазва лаптопи с размер от 13 инча, 14 инча, 15 инча, 15,6 инча и до 16 инча. 【Удобен дизайн порта USB и слушалки】, Благодарение на вградения външен USB зарядното устройство и порт за слушалки този usb-раница, предлага по-удобен начин за зареждане на мобилен телефон по време на ходене.Подходящи за ежедневна употреба в училище, колеж, бизнеса и пътуване, подходящ за жени, мъже и студенти.Подходящи за ежедневна употреба в училище, колеж, бизнеса и пътуване, подходящ за жени, мъже и студенти.Ако ще носите със себе си лаптоп и други ценни неща, ще ви е необходим раница, която предпазва вашите ценности!Уверете се, че той противоугонный и сигурен.Подходящи за ежедневна употреба в училище, колеж, бизнеса и пътуване, подходящ за жени, мъже и студенти.Едно просторно основно отделение за ежедневни /работни/пътни /ученически пособия.【Ергономична система за подпомагане на гърба】 Удобен дизайн на облегалката от разпенен материал airflow с мека многопанельной дишаща вкара подплата осигурява добро разсейване на топлината и не става лепкава, като се осигурява максимална подкрепа на гърба. 【Противоугонный заключване на сейфа】 Включва брава със защита от кражба и трайни ментални цип, предпазва чантата и други предмети вътре крадец и осигурява лично пространство. 【Размер и многофункционални】 Този мъжки раница, изработена от водоустойчив и здрав плат Оксфорд с гладки ципове. 【Ергономична система за подпомагане на гърба】 Удобен дизайн на облегалката от разпенен материал airflow с мека многопанельной дишаща вкара подплата осигурява добро разсейване на топлината и не става лепкава, като се осигурява максимална подкрепа на гърба.

Основни характеристики

Избор на клиенти