• Новинка
Калъф за телефон Galaxy A52 5G Bling, Harsel, Луксозен, С Пайети, Девчачий, Цветен, С Магнитна Закопчалка, Чантата е от Изкуствена Кожа, Дамски Портфейл, флип-надолу делото-Книжк?

Калъф за телефон Galaxy A52 5G Bling, Harsel, Луксозен, С Пайети, Девчачий, Цветен, С Магнитна Закопчалка, Чантата е от Изкуствена Кожа, Дамски Портфейл, флип-надолу делото-Книжка с Каишка, Джоб с цип (Розово злато)

Rating 
BGN 2.33

Наличност
Налично

Точни деколтета и са подходящи за всички бутони, което позволява максимално използване на функционалността на вашето устройство Подвижна каишка за китката улеснява переноску. Функция за стойка е идеална за видео чат и гледане на филми.Ъгли са покрити с амортизирующим силикон, предохраняющим екрана от надраскване или падане.Можете просто да оставите обемни портфейла или портмонето си у дома, когато излезе от къщи.Вътрешната мека капачка от TPU за задържане на устройства, за защита на телефона от драскотини и приплъзване, точни издълбани дупки осигуряват пълен достъп до всички портове.Чанта-портфейл за всеки повод, независимо дали на работа, на почивка или на банкет. ✦ Съвместима модел✦ е Съвместим с Samsung Galaxy A52 5 G и A52 4 G.Този луксозен женската чанта-портфейл съчетава в себе си красота и дълголетие. ✦Дизайн чантата си✦ Този луксозен калъф-портфейл с цветен модел и каишка за ръце е снабден с 9 притежатели на карти, 1 отделение за пари и джоб за монети с цип. ✦ Удобство и красота✦ Чанта-портфейл със стил фолио ви позволява да вземете със себе си телефон и стоки от първа необходимост, не взе със себе си чанта.Вграден слот за кредитни карти и един на магнитен клапан осигуряват безопасността на вашите неща.

Основни характеристики

Избор на клиенти