• Новинка
Калъф Cavor предназначен за Samsung Galaxy Z Fold 3 с притежателя на S Pen и магнитна поставка за крака, напълно защитава корпуса от надраскване и падане, устойчива на износване М?

Калъф Cavor предназначен за Samsung Galaxy Z Fold 3 с притежателя на S Pen и магнитна поставка за крака, напълно защитава корпуса от надраскване и падане, устойчива на износване Материал на КОМПЮТЪР, трудно флип-надолу

Rating 
BGN 7.36

Наличност
Налично

[Точни деколтета] Точно конструкция изрезки осигурява лесен и пълен достъп до колонки, пристанища зареждане, аудиопортам и бутониФункция за стойка подходящ за гледане на видео.Дизайнът е прост и елегантен. [Притежателя на S-Pen] В този калъф за телефон Galaxy Z Fold 3 добавен употреба за S-Pen (моля, обърнете внимание : S-Pen комплект не е включена!), чудесното качество на изработка, което позволява удобно да носят химикал със себе си на работа или при пътуване. [Противоударная защита и функция влакчета] Осигуряват отлична цялостна противоударную защита от надраскване, scuffs и други повреди.[Съвместимост] е Съвместим с Samsung Galaxy Z Fold 3 5 G (7,6 инча), не е подходящ за други устройства. [Класически и здрав] устойчив на удари, стилен, монтиране приятелка, класически фигура своята практика дава възможност за сигурно задържане на телефона, лесно се оттегли.

Основни характеристики

Избор на клиенти