• Новинка
3шт Быстросъемное Тела със завъртане на 190 ° - Аксесоари за Дървообработващи Скоби, завъртащо се Тела, Вертикални Тела, Быстроразъемный Инструмент, Ръчна Скоба, Инст

3шт Быстросъемное Тела със завъртане на 190 ° - Аксесоари за Дървообработващи Скоби, завъртащо се Тела, Вертикални Тела, Быстроразъемный Инструмент, Ръчна Скоба, Инструментално Тела

Rating 
BGN 0.67

Наличност
Налично

Вашето обзавеждане ще изглежда шик и высококлассно Аксесоари за дървообработващи скоби - Външната повърхност на тела полира за намаляване на грапавост, намаляване на триенето и спестяване на усилия по време на употреба.Този клип ви дава ефективно решение и позволява да изпълнява работата бързо.
Конструкция бомбе основание тела повишава сила и твърдост, а притиснат предмет на лесно се деформират.Защо сте избрали това 3шт быстросъемное тела с превключване на 190°?
Този клип абсолютно необходим за всеки възел на диригента, тела за инструменти или подвижен основания.100% Добро обслужване на клиентите - Ние сме толкова уверени, че ще получите помощ от този продукт, ако имате някакви оплаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас за връщане или замяна, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа, моля, не се колебайте да купуват, благодарим ви за покупка, желаем ви успешно пазаруване и щастлив живот.Нежен външен вид при стабилна конструкция. по-удобен за работа.
Независимо от това, дали сте професионалист или да аматьор, някои проекти изискват, за да се държат скоби във вертикално положение, когато възникне проблем с пространството или пречат на хоризонтални скоби.
Незаменим ръчни инструменти за дървообработването в допълнение към вашата монтаж на диригента, осигуряващ надеждно вертикално прижимное зажимное действие за вашите препарати, проводници и арматура. Быстроразъемное вертикално тела, лесно за използване - Подсилена оребрена конструкция основата на затягане повишава сила и твърдост, а зажимаемый предмет на лесно се деформират.
Спецификация :
Тип елемент : Переключающее тела
Приложение : Дървообработване
Усилие на затягане : 45 кг
Ъгъл разкриване на дръжката : 190°
Списък на пакетите :
3 x Переключающее Тела
3 x Винт
3 x Гайка
.

Основни характеристики

Item Type:
Toggle Fixture
Application:
Woodworking
Clamping Force:
45kg
Handle Opening Angle:
190°
Package List:
3 x Toggle Fixture:
3 x Screw:
3 x Nut:

Избор на клиенти